Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σχόλια -Ζώντας (λογιστική PROSVASIS Τεύχος 250)

Σχόλια -Ζώντας
λογιστική PROSVASIS
Τεύχος 250

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο (22.10.2009), στον τηλεοπτικό αέρα βγήκε για πρώτη φορά η εκπομπή «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ», από την συχνότητα του SBC.
Με συνοδοιπόρο τον Στέλιο Μορφίδη και την συμπαράσταση της PROSVASIS AEBE μέσα σε αυτό το χρόνο προσπαθήσαμε να δομήσουμε μια εκπομπή που δεν θα έμενε μόνο στην δημοσιογραφική παρουσίαση των φορολογικών θεμάτων, αλλά θα προχωρούσε στην ανάλυσή τους, θα αναδείκνυε τις λεπτομέρειες και θα ενημέρωνε ειδικούς και μη πάνω στα φορολογικά τεκταινόμενα.
Σε μια χρονιά μάλιστα που ήρθαν τα πάνω κάτω στα φορολογικά και οικονομικά πράγματα της χώρας μας.
Αν το πετύχαμε αυτό είναι θέμα που θα το κρίνετε εσείς. Όμως, βλέποντας την ανταπόκρισή σας, τις δεκάδες ερωτήσεις σας και την αγάπη με την οποία περιβάλλατε και εμένα και τον Στέλιο, μέσα μας έχουμε την κρυφή χαρά ότι κάτι πετύχαμε.

Ένα χρόνο μετά, για μας, τόσο το SBC όσο και η «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ», αποτελούν παρελθόν.

Από την Τετάρτη 20.10.2010, ανοίξαμε μια νέα σελίδα στην ενημέρωση μέσω του τηλεοπτικού διαύλου ΚΑΝΑΛΙ 9.
Στην αρχή αυτής της νέας σελίδας θα βρείτε μια διαρκή ενημέρωση και ανάλυση μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, που παρουσιάζει ο Στέλιος Μορφίδης.Σε αυτό κάθε Τετάρτη θα υπάρχει ένθετο φορολογικό μισάωρο.

Με την παλιά καλή, ελπίζουμε, συνταγή, ο υπογράφων Απόστολος Αλωνιάτης και ο συνοδοιπόρος και οικοδεσπότης του δελτίου Στέλιος Μορφίδης, πάντα με την συμπαράσταση της PROSVASIS AEBE, θα παρουσιάζουν, αναλύουν και σχολιάζουν τα φορολογικά τεκταινόμενα.

Στη συνέχεια, και πάντα μέσα από το Κανάλι 9, ένα απόγευμα της εβδομάδας, θα έχουμε τον χρόνο να αναλύουμε διεξοδικά τα φορολογικά θέματα που απασχολούν τους φορολογούμενους αλλά και τους συναδέλφους λογιστές μέσα από μια ωριαία εκπομπή.

Θα ήθελα τελειώνοντας τούτο το σημείωμα, να ευχαριστήσω το προσωπικό του SBC που πίστεψε σε μας και μας βοήθησε να βγάλουμε την «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ».

Συντονιστείτε λοιπόν στο Κανάλι 9, το νέο οικονομικό κανάλι της χώρας, είτε μέσα από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες είτε μέσω internet στην διεύθυνση www.channel9.gr

Απ. Αλωνιάτης

Υ.Γ. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Κώστα Κουλογιάννη, ιδρυτή και ψυχή του www.taxheaven.gr, που με κόπο και ξενύχτια καταγράφει τις παρεμβάσεις στο Κανάλι 9 και τις αναπαράγει μέσα από το Taxheaven videos της πρώτης σελίδας του κόμβου, αλλά και στο youtube στο «κανάλι του Taxheaven».

Αποσπάσματα των μέχρι σήμερα παρεμβάσεων μπορείτε να δείτε και στην διεύθυνση http://logistikoskosmos.blogspot.com/

(Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του channel9 μεταδίδεται κάθε μεσημέρι Δευτέρα - Παρασκευή απο τις 15:00 έως τις 16:20)

*Σε όλο τον κόσμο ο φορολογούμενος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το ενάντιο, ενώ στην Ελλάδα ο φορολογούμενος είναι, για το κράτος, εκ προοιμίου φοροκλέπτης και δεν πρόκειται να αποδειχθεί ποτέ το ενάντιο!!!!