Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο Κόσμος της Φορολογίας Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011


Ο Κόσμος της Φορολογίας

Η εκπομπή "Ο Κόσμος της Φορολογίας" αποτελεί προϊόν συνεργασίας της εταιρείας Prosvasis και του τηλεοπτικού οικονομικού καναλιού, Channel Nine, μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 14:00 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 08:00 & την Κυριακή στις 12:00.
Στην εκπομπή "Ο Κόσμος της Φορολογίας", ο οικονομικός διευθυντής της PROSVASIS Απόστολος Αλωνιάτης, η δημοσιογράφος Νατάσα Σπαντιδάκη και ο δημοσιογράφος και διευθυντής του οικονομικού προγράμματος του Channel Nine, Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης, συζητούν, αναλύουν και ενημερώνουν για τις φορολογικές υποχρεώσεις των φυσικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2011. Ποιοι είναι υπόχρεοι σε κατάθεση φορολογικής δήλωσης, πότε και πού κατατίθενται οι φορολογικές δηλώσεις, πώς δηλώνεται το εισόδημα.
Υ.Γ. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:
Οι φορολογικές παρεμβάσεις του οικονομικού διευθυντή της PROSVASIS AEBE, Απόστολου Αλωνιάτη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Channel Nine θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη.
Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Channel Nine μεταδίδεται από τις 15:00 έως τις 16:30 και σε επανάληψη από τις 19:00 έως τις 20:30.