Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Prosvasis στη Φορολογία (13-04-2011)

Prosvasis στη Φορολογία Prosvasis στο μποτιλιαρισμένο Taxisnet... Ο Απόστολος Αλωνιάτης και ο Χάρης Τσοχαντάρης ξεκλείδωσαν σήμερα την πόρτα του κόσμου της φορολογίας, προσφέροντας στους ακροατές της fmvoice.gr Λογιστική prosvasis στα μικρά και μεγάλα φορολογικά μυστικά και θα εξακολουθούν να κρατάνε τα κλειδιά κάθε Τετάρτη στις 15:00.


Στη σημερινή πρεμιέρα το Taxisnet είχε την τιμητική του, με τους οικοδεσπότες της εκπομπής να αναλύουν, όχι πάντα συμφωνώντας, τους λόγους που "φράκαρε" το σύστημα και να διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους τη στήριξη τους στους τεχνικούς του συστήματος αλλά και τις ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας για τα προβλήματα που εμφάνισε στην πράξη.


Ειδικότερα ανέφεραν πως το νέο Taxis υποφέρει από τις αλλαγές στη νομοθεσία που έχουν καταστήσει την υπόθεση "δήλωση" πολύ πιο περίπλοκη, ενώ και η χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των λογιστών κίνηση του Οικονομικού ΕΠιμελητηρίου να ακυρωσει τις άδειες όσων είχαν οφειλές προς αυτό επέτεινε τη συμφόρηση.


Με τον δικό τους τρόπο, έριξαν φως σε πλευρές του λογιστικού επαγγέλματος που σίγουρα δεν είναι ευρέως γνωστές όπως το δικαίωμα υπογραφής και οι συνέπειες για όσους υπογράφουν χωρίς άδεια, έδωσαν τα φώτα τους στους επιτηδευματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες αναφορικα΄με τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ και το τι γίνεται σε περίοδο που καταθέσουν εκπρόθεσμα τις δηλώσεις, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο μείζον θέμα της φοροδιαφυγής εξηγώντας αρκετούς από τους λόγους που το κράτος αποτυγχάνει να την ελέγξει.


Αντικλείδι για τον κόσμο της φορολογίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της fmvoice.gr, κάνοντας κλικ στην Κατηγορία "ΕΚΠΟΜΠΕΣ", πηγαίνοντας στην ενότητα "ΑΡΧΕΙΟ" κι επιλέγοντας "Prosvasis στη Φορολογία".


Ακούστε την πρώτη εκπομπή "Prosvasis στην Φορολογία"


http://www.fmvoice.gr/Videogallery.html?id=103&cat_id=37



Prosvasis στη Φορολογία (13-04-2011) Όλες οι εξελίξεις στα θέματα της φορολογίας με τον Απόστολο Αλωνιάτη, Οικονομολόγο - Φοροτεχνικό και Οικονομικό Διευθυντή της Prosvasis ΑΕΒΕ και τον Χάρη Τσοχαντάρη, Οικονομολόγο - Φοροτεχνικό και εκδότη του περιοδικού «Λογιστική Prosvasis».


Prosvasis στην φορολογία (Συνεργασία Prosvasis & του ιντερνετικού οικονομικού ραδιοφώνου www.FMVoice.gr

Απρίλιος 2011 ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ FMVOICE.GR ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ PROSVASIS Από την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 μία νέα εκπομπή ενισχύει το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας www.fmvoice.gr του πρώτου στην Ελλάδα ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού αποκλειστικά μέσω Internet. Πρόκειται για την εκπομπή “Prosvasis τη Φορολογία”, η οποία θα μεταδίδεται Τετάρτη από τις 3:00 έως τις 4:00 μ.μ., με την επιμέλεια και την παρουσίαση του Οικονομολόγου – Φοροτεχνικού και οικονομικού διευθυντή της PROSVASIS ΑΕΒΕ Απόστολου Αλωνιάτη και του Οικονομολόγου – Φοροτεχνικού και εκδότη του περιοδικού «Λογιστική Prosvasis» Χάρη Τσοχαντάρη, καταξιωμένους στο χώρο της λογιστικής και της φορολογίας. Στην εκπομπή θα αναλύονται φορολογικά θέματα, ενώ τα στελέχη της εταιρείας, θα παρέχουν απλές και χρήσιμες συμβουλές σε θέματα φορολογίας και διαχείρισης οικονομικών. Πλησιάζοντας στα πέντε χρόνια λειτουργίας της, η www.fmvoice.gr εμπλουτίζει το ραδιοφωνικό της πρόγραμμα με νέες εκπομπές, επιχειρώντας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στον αρχικό στόχο που είναι η άμεση και αποκαλυπτική ενημέρωση, αλλά και η παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους ακροατές και στους χρήστες της ιστοσελίδας.