Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΕ ΔΟΥ - ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την ΤΡΙΤΗ 30 & ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2012, στις υπηρεσίες του Νομού Κυκλάδων & του Αργοσαρωνικού.


ΠΟΕ ΔΟΥ - ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ


Σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1264/82 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)  και του καταστατικού της ΠΟΕ – ΔΟΥ, η ΠΟΕ – ΔΟΥ σε συνεδρίασή της στις 24.10.2012 αποφάσισε ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την ΤΡΙΤΗ 30 & ΤΕΤΑΡΤΗ  31.10.2012, στις υπηρεσίες του Νομού Κυκλάδων & του Αργοσαρωνικού. Σας γνωρίζουμε περαιτέρω, ότι κατά τη διάρκεια της ως άνω 48ωρης απεργίας, θα υφίσταται το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας που προβλέπεται από το άρθρο 21 του Ν. 1264/82 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).


    ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ :

1.    Η διακοπή της  σχεδιαζόμενης ενοποίησης φορολογικών υπηρεσιών στις περιοχές αυτές (Νησιωτική Ελλάδα), η οποία σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον
      Αντιθέτως, με μέτρα πρόχειρα, αποσπασματικά και ευκαιριακής κυρίως σκοπιμότητας, χωρίς να λαμβάνονται υπ΄ όψη εθνικοί λόγοι ,γεωγραφικά κριτήρια και φοροδοτική ικανότητα της κάθε περιοχής (βαριά τουριστική βιομηχανία), το αποτέλεσμα θα είναι η ταλαιπωρία του πολίτη,  η αναποτελεσματικότητα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, με βέβαιο αποτέλεσμα την μη επίτευξη του στόχου της αύξησης των εσόδων του προϋπολογισμού.

2.Η αναδιοργάνωση – εκσυγχρονισμός – μηχανοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών μετά από ουσιαστικό διάλογο και η κατοχύρωση του Δημόσιου χαρακτήρα τους.

3.Η μη αποδοχή απολύσεων μέσω εργασιακής εφεδρείας, προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας κλπ.

Προκειμένου να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο καλόπιστου διαλόγου, σύμφωνα με το Νόμο και πριν προχωρήσουμε, στην άσκηση του δικαιώματος της 48ωρης απεργίας, σας καλούμε σε Δημόσιο Διάλογο, με αντικείμενο τα προαναφερθέντα αιτήματα. Ως χρόνο διεξαγωγής του Δημόσιου Διαλόγου προτείνουμε την Παρασκευή 26/10/2012   και ώρα 14:00, στα γραφεία του ΟΜΕΔ Πλ. Βικτωρίας 7 Αθήνα.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδόσει την παρούσα προς αυτούς που απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο αυτής, στην έκθεση της επίδοσης. Προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                               ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: