Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τα αποτελέσματά της συνάντησης του Κου Θεοχάρη με τους εκπροσώπους των εφοριακών





Τα αποτελέσματά της συνάντησης του Κου Θεοχάρη με τους εκπροσώπους των εφοριακών


Αθήνα 21.3.2013
Αρ. Πρωτ.:    212

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΕ-ΔΟΥ & Γ.Γ.Δ.Ε. κ. ΘΕΟΧΑΡΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 21.3.2013  (11:30) η προγραμματισμένη  συνάντηση της ΠΟΕ – ΔΟΥ με τον Γ.Γ.Δ.Ε. Χ. Θεοχάρη και τον Γ. Δ. κ. Χατζάκη. Στη συνάντηση αυτή, ζητήθηκαν απαντήσεις – δεσμεύσεις και διευκρινήσεις, σχετικά με τα έγγραφά μας 206/ 13.3.2013 και 211 /19.3.2013 (τα πλήρη κείμενα στο site: poedoy.gr). Οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν :

1.    Δεν υπάρχει ακόμη, σαφής δέσμευση για το αν είναι εξασφαλισμένες οι θέσεις εργασίας μας (οι οργανικές θέσεις), ή αν κινδυνεύουν από την αναδιοργάνωση του υπουργείου, σχεδιασμούς για εφεδρείες, διαθεσιμότητες, μετατάξεις, προγράμματα μείωσης του Δημόσιου τομέα κλπ, όπως ζητήσαμε με το από 13.3.2013 έγγραφό μας!
Αναμένει να εξετάσει το σχέδιο στελέχωσης (staffing plan) και να κουβεντιάσει το όλο θέμα με τους κ. Στουρνάρα – Μαυραγάνη.

2.    Οι ελεγκτές  βεβαίωσης –είσπραξης, θα στεγαστούν ΜΟΝΟ σε όσες ΔΟΥ έχουν Έλεγχο ή Δικαστικό. Οι ΔΟΥ αυτές θα είναι (μάλλον) 61, τις οποίες ο Γενικός Γραμματέας θεωρεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!
Το επόμενο διάστημα αναμένει από Χατζάκη, ανάλυση για το πόσες ΔΟΥ θα λειτουργήσουν και που! Δηλαδή συνάδελφοι (για όσους εξακολουθούν να έχουν απορίες), θα κάνει σήμερα αίτηση για ελεγκτής ο εφοριακός της Αλεξανδρούπολης και θα βρεθεί να υπηρετεί στην …..Καβάλα!

3.    Έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ΜΟΝΟ 100 αιτήσεις.

4.    Θα επανεξεταστεί το θέμα του ατομικού συμβολαίου, για απλούς υπαλλήλους (τους ελεγκτές).

5.    Παράταση δόθηκε μόνο μέχρι τις 1.4.2013(και όχι όπως δεσμεύθηκε στις 14.3.2013, μέχρι 12.4.2013) λόγω διαφωνίας Μαυραγάνη (γιατί άραγε;).

6.    Την Τετάρτη 27.3.2013 στις 9:00 π.μ. σε νέα συνάντηση, θα έχουμε απάντηση, για το σύνολο των θεμάτων.

Όπως είναι σαφές, είμαστε στη μέση ενός κρίσιμου αγώνα. Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και κυρίως η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ μας, έχουν ήδη, απτά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Είναι όμως υπόθεση του κάθε εφοριακού, όχι απλά να στηρίξει τον αγώνα μας, αλλά να απομονώσει και να καταδικάσει, (τους ελάχιστους ευτυχώς) συναδέλφους, που υπονομεύουν την
ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΙΤΗΣΗ!

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!

         

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                           ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: