Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Επιτροπή για τον καθορισμό των κριτηρίων επιλογής προς έλεγχο των υποθέσεων φορολογίας κεφαλαίου


Νέα επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών θα καθορίσει τα κριτήρια και τους κανόνες επιλογής υποθέσεων φορολογίας κεφαλαίου προς έλεγχο, σύμφωνα με το άρθρο 80 του ν. 3842/2010 "Σύστημα επιλογής υποθέσεων προς έλεγχο", με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με μέλη και αναπληρωτές τους:

1. Άννα Αδάμ-Κόλλια, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊσταμένη του Τμήματος Α΄-Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας, ως Συντονίστρια, με αναπληρωτή τον Αντώνιο Κατσούλα, υπάλληλο με βαθμό Γ΄ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο του Τμήματος Β΄-Φορολογίας Μεταβίβασης Ακινήτων της ίδιας Διεύθυνσης.
2. Βασιλική Σκλάβου, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΔΕ Εφοριακών, υπάλληλο του Τμήματος Α΄-Φορολογίας Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μαρία Μανουσάκη, υπάλληλο με βαθμό Β΄ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα.
3. Αικατερίνη Λούκα, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, υπάλληλο του Τμήματος Β΄-Φορολογίας Μεταβίβασης Ακινήτων της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Χαραλαμπία Καλαποθαρέα, υπάλληλο με βαθμό Β ’ του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα.
4. Κωνσταντίνο Λιάκο, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο του Τμήματος Α΄-Ειδικών Επιχειρησιακών
Δράσεων Ελέγχου Άμεσης Φορολογίας της Διεύθυνσης Ελέγχων της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Λυμέρη, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Γ΄-Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων Ελέγχου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ενδοομιλικών Συναλλαγών της ίδιας Διεύθυνσης.
5. Σταυρούλα Ευλιάτου, υπάλληλο με βαθμό Γ΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊσταμένη του Τμήματος Α΄-Στατιστικής Ανάλυσης και Μέτρησης Επιδόσεων της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων της, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μαρίνα Κολυβοδιάκου, υπάλληλο με βαθμό Β΄, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα. - Χρέη Γραμματέα της Ομάδας Εργασίας θα εκτελεί το μέλος αυτής που θα ορίσει η Συντονίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: