Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ένα μήνα αργότερα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 12:42

Ένα μήνα αργότερα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ένα μήνα αργότερα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ
Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, όπως ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το Μέγαρο Μαξίμου, παρατείνοντας την έτσι για ένα μήνα.
"Αναβάλλεται κατά ένα μήνα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ ώστε να διορθωθούν λάθη και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές χωρίς επιβάρυνση και ταλαιπωρία των πολιτών" δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, μην ξεχνόντας να υπενθυμίσει πως αυτή την πρόταση την είχε διατυπώσει πριν από ημέρες το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις Βενιζέλου, στις 25 Αυγούστου θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει συσταθεί με πρότασή του και στο οποίο μετέχουν όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και οι παραγωγικοί φορείς με στόχο την προώθηση ολοκληρωμένων πολιτικών που μειώνουν την ανεργία, δημιουργούν νέες και διασφαλίζουν υφιστάμενες θέσεις εργασίας καθώς προφανώς δεν αρκούν τα μέτρα προσωρινής απασχόλησης και στήριξης των ανέργων.
Κατά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος δηλώνει ικανοποιημένος από την επισημοποίηση της συνέχισης των μέτρων στήριξης των ανέργων, που ξεκίνησαν πριν περίπου ενάμιση μήνα, με κορμό τον ΟΑΕΔ και αφετηρία τις προτάσεις και πάλι του ΠΑΣΟΚ.
Νωρίτερα το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη "έριξε" το μπαλάκι της ευθύνης των κακοτεχνιών και των λαθών του ΕΝΦΙΑ σε μια αλυσίδα ανθρώπων.

Την Τετάρτη από τη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την περιβόητη πλεόν "εντολή Σαμαρά" για την απόσυρση του ΕΝΦΙΑ σε 4.000 οικισμούς όπου δεν υπάρχει τιμολόγηση αντικειμενικών αξιών, οπότε ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί με βάση τα περυσινά επίπεδα.
Διαβάστε επίσης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: