Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ψηφίσθηκε η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ με οκτώ αντικαταστάσεις βουλευτών

ΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψηφίσθηκε η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ με οκτώ αντικαταστάσεις βουλευτών

Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14:31
Με αντικαταστάσεις οκτώ κυβερνητικών βουλευτών υπερψηφίσθηκε το μεσημέρι από το Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής η τροπολογία για το ΕΝΦΙΑ.

Σε σύνολο 95 παρόντων βουλευτών (σ.σ. το κάθε Θερινό Τμήμα απαρτίζεται από 100 βουλευτές), οι 51 ψήφισαν υπέρ, οι 38 κατά, ενώ 6 δήλωσαν «παρών» (το ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι Γ. Ψαριανός, Β. Οικονόμου).

Από τη ΝΔ αντικαταστάθηκαν οι: Γ. Κωνσταντόπουλος (από τον Γ.Πλακιωτάκη), Μ. Σενετάκης (από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Θ. Μπούρα), Λ. Αυγενάκης (από τον υφυπουργό Νότη Μηταράκη), Ανα Μισέλ Ασημακοπούλου (από τον Κ. Κατσαφάδο) και Ντ. Μπακογιάννη (σ.σ. απούσα στη Λωζάννη, από τον Γ. Βλάχμπεη).
Από το ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκαν τρεις βουλευτές: ο Νίκος Σηφουνάκης (από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Π. Ρήγα), Π. Σαλτούρος (από τον Γ. Ντόλιο) και Απ. Κακλαμάνης (από τον Γ. Δριβελέγκα).

Να σημειωθεί ότι τα κόμματα έχουν την «πολυτέλεια» να αλλάζουν τη σύνθεση των Θερινών Τμημάτων κατά το δοκούν, γι΄αυτό και παραπέμπουν σ΄αυτά τα «δύσκολα» νομοσχέδια, αφού στην Ολομέλεια δεν μπορούν... να προσθαφαιρούν βουλευτές.

Μαρίνα Μάνη
Διαβάστε ακόμη:

*Με αντικαταστάσεις βουλευτών η ψηφοφορία για τον ΕΝΦΙΑ


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: