Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ 'Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΑΕΕ: Παράταση μέχρι και το 2016 για παραμονή στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ 'Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΟΑΕΕ: Παράταση μέχρι και το 2016 για παραμονή στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
-A+A
Σε παράταση κατά δύο χρόνια για παραμονή των ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, προχώρησε την Τετάρτη, η Διοίκηση του Ταμείου.
Σημειώνεται ότι οι ασφαλισμένοι που δικαιούνται να παραμείνουν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, θα πρέπει είτε να μην έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές είτε να έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση.
Παρατίθεται η ανακοίνωση:
Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους ασφαλισμένους που έχουν επιλέξει την κατάταξή τους σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία κλάδου σύνταξης ότι με πρόσφατη διάταξη (Ν. 4310/2014  αρθρ. 55 παρ 7) παρατάθηκε ο χρόνος παραμονής τους στην επιλεγείσα κατηγορία για δύο ακόμη έτη, έως 31/12/2016.
Μετά την ημερομηνία αυτή θα επανέλθουν αυτοδίκαια στην υποχρεωτική κατηγορία.
Ασφαλισμένοι που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα ΟΑΕΕ που ανήκουν εφόσον δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές ή έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση οφειλών.


Πηγή: ΟΑΕΕ: Παράταση μέχρι και το 2016 για παραμονή στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/183147/oaee-paratasi-mehri-kai-2016-gia-paramoni-stin-katoteri-asfalistiki-katigoria#ixzz3MHGFAVwk

Δεν υπάρχουν σχόλια: