Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Δ. Μάρδας: Το ν/σ για τις 100 δόσεις μπορεί να περιμένει κάποιες μέρες

Δ. Μάρδας: Το ν/σ για τις 100 δόσεις μπορεί να περιμένει κάποιες μέρες

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 09:44
 
UPD:09:46
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
«Είναι ένα νομοσχέδιο που δεν θέλουμε να αντιμετωπίζει ατέλειες. Ως εκ τούτου στο πλαίσιο της τελειότητας ένα νομοσχέδιο μπορεί να περιμένει δυο τρεις μέρες ή κάποιες μέρες», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δ.Μάρδας στο Mega.
Νομοσχέδιο χωρίς ατέλειες θέλει το υπουργείο Οικονομικών για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και για τον λόγο αυτόν δεν έχει ακόμη κατατεθεί στη Βουλή, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Μάρδα.
«Είναι ένα νομοσχέδιο που δεν θέλουμε να αντιμετωπίζει ατέλειες. Ως εκ τούτου στο πλαίσιο της τελειότητας ένα νομοσχέδιο μπορεί να περιμένει δυο τρεις μέρες ή κάποιες μέρες», δήλωσε ο κ. Μάρδας στο Mega.
Όπως είπε, η διαδικασία καθυστερεί γιατί υπήρξαν πολλές παρατηρήσεις και προτάσεις επί του νομοθετήματος «οι οποίες δεν πρέπει να αγνοηθούν στο όνομα κάποιων ημερών».
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απέρριψε τη θέση ότι η κατάθεση του νομοσχεδίου καθυστερεί επειδή έχει θεωρηθεί από τους δανειστές μονομερής ενέργεια.
«Υπογράψαμε ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες οι οποίες θα έχουν ένα δημοσιονομικό κόστος, αυτό είναι σαφές, ας μου προσδιορίσει κάποιος το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας που θα μας φέρει έσοδα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: