Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τσακαλώτος: Δρούμε με γνώμονα την παραμονή στο ευρώ

Τσακαλώτος: Δρούμε με γνώμονα την παραμονή στο ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: 07/04/2015 - 18:05
Τελευταία δημοσίευση: 18:05Οικονομία
Τσακαλώτος: Δρούμε με γνώμονα την παραμονή στο ευρώ
«Η ελληνική κυβέρνηση δρα με γνώμονα και βασικό στόχο την παραμονή τηςΕλλάδας στο ευρώ», υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Η Ελλάδα δρα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με βασικό στόχο την παραμονή της στην Ευρωζώνη», διαμηνύει ο κ. Τσακαλώτος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.
Ταυτόχρονα ο κ. Τσακαλώτος επανέλαβε τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης πως θα πληρωθούν στο ακέραιο οι υποχρεώσεις της Ελλάδας.


Διαβάστε επίσης:
.

Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δρα με γνώμονα
την παραμονή της χώρας στο ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: 07/04/2015 - 17:15
Τελευταία δημοσίευση: 17:15Οικονομία
Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δρα με γνώμονατην παραμονή της χώρας στο ευρώ
Η ελληνική κυβέρνηση δρα με γνώμονα και βασικό στόχο την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
"Η Ελλάδα δρα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με βασικό στόχο την παραμονή της στην Ευρωζώνη", διαμηνύει ο κ. Τσακαλώτος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.
Tαυτόχρονα ο κ. Τσακαλώτος επανέλαβε τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης πως θα πληρωθούν στο ακέραιο οι υποχρεώσεις της Ελλάδας.
Κληθείς να περιγράψει την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, ο υπουργός ανέφερε πως "η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται σκληρά με στόχο να υπάρξει ένα θετικό σενάριο κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 24 Απριλίου".
Ερωτηθείς για το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αύριο 8 Απριλίου στη Μόσχα, ο κ. Τσακαλώτος τόνισε μεταξύ άλλων πως "το ταξίδι του πρωθυπουργού στη ρωσική πρωτεύουσα δεν αλλάζει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας".
εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: