Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Deutsche Bank: Πρόστιμα άνω των 2 δισ. για χειραγώγηση επιτοκίων

Deutsche Bank: Πρόστιμα άνω των 2 δισ. για χειραγώγηση επιτοκίων

Πρώτη καταχώρηση: 22/04/2015 - 23:55
Τελευταία δημοσίευση: 00:35Οικονομία
Deutsche Bank: Πρόστιμα άνω των 2 δισ. για χειραγώγηση επιτοκίων
Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα Deutsche Bank θα ανακοινώσει, ότι δέχεται να καταβάλει πρόστιμα άνω των 2 δισ. ευρώ στις εποπτικές Αρχές των ΗΠΑ και της Βρετανίας για την κατηγορία της χειραγώγησης επιτοκίων από υπαλλήλους της, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal που επικαλείται πηγές με γνώση του θέματος.
Προετοιμάζοντας το έδαφος για το πρόστιμο - ρεκόρ, η Deutsche Bank ανακοίνωσε ότι αναμένεται να  καταγράψει δικαστικές δαπάνες περίπου 1,5 δισ. ευρώ στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia
Διαβάστε επίσης
Tags: ΠΡΟΣΤΙΜΑDEUTSCHE BANK

Deutsche Bank: Πρόστιμα άνω των 2 δισ.
για χειραγώγηση επιτοκίων

Πρώτη καταχώρηση: 22/04/2015 - 23:19
Τελευταία δημοσίευση: 22/04/2015 23:19Διεθνή
Deutsche Bank: Πρόστιμα άνω των 2 δισ.για χειραγώγηση επιτοκίων
Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα Deutsche Bank θα ανακοινώσει, ενδεχομένως και αύριο, ότι δέχεται να  καταβάλει πρόστιμα άνω των 2 δισ. ευρώ στις εποπτικές Αρχές των ΗΠΑ και της Βρετανίας για την κατηγορία της χειραγώγησης επιτοκίων από υπαλλήλους της, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal που επικαλείται πηγές με γνώση του θέματος.
Προετοιμάζοντας το έδαφος για το πρόστιμο - ρεκόρ, η Deutsche Bank ανακοίνωσε σήμερα ότι αναμένεται να  καταγράψει δικαστικές δαπάνες περίπου 1,5 δισ. ευρώ στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα. 
Η τράπεζα δήλωσε ότι θα ανακοινώσει επίσης "έσοδα που κινούνται κοντά σε επίπεδα - ρεκόρ" και κέρδη για το πρώτο τρίμηνο. Οι δικαστικές δαπάνες θα περιορίσουν τα κέρδη, σημείωσε η Deutsche.


Πηγή: WSJ

Δεν υπάρχουν σχόλια: