Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Διάλογος Βαρουφάκη- Εφοριακών έξω από το ΥΠΟΙΚ- ΒΙΝΤΕΟ

Διάλογος Βαρουφάκη- Εφοριακών έξω από το ΥΠΟΙΚ- ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 30/04/2015 - 14:53
Τελευταία δημοσίευση: 30/04/2015 14:53Οικονομία
Διάλογος Βαρουφάκη- Εφοριακών έξω από το ΥΠΟΙΚ- ΒΙΝΤΕΟ
Διάλογο είχε, πριν από λίγο, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης,  με εκπροσώπους των εφοριακών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο διαμαρτυρόμενοι για τα μισθολογικά τους.
Οι 250 εφοριακοί με το που είδαν τον κ. Βαρουφάκη να κατευθύνεται προς το υπουργείο, ερχόμενος, με τα πόδια, από τη Βουλή, του ζήτησαν να τους ακούσει. Ο ίδιος τους είπε πως λόγω της διαπραγμάτευσης δεν μπορεί να τους δεχθεί σήμερα, αλλά πως γνωρίζει το πρόβλημά τους.
Ωστόσο, μπροστά στην κάμερα ο υπουργός τους είπε: «Το βασικό είναι να πάψει η ασφυξία του ελληνικού δημοσίου από τους δανειστές, για να πάψει και η ασφυξία του ελληνικού λαού από την κρίση» και συνέχισε «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ωρολογιακή βόμβα και πιο επικίνδυνη από μία συμβατική πεποίθηση, ότι άνθρωποι οι οποίοι καλούνται να κάνουν το έργο της είσπραξης των δημοσίων εσόδων, είναι εξ’ ορισμού διεφθαρμένη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μία κοινωνία κι ένα κράτος από αυτό. Αυτό θα το εξαλείψουμε, το τεκμήριο της αθωότητας θα υπάρχει για όλους τους πολίτες, ιδίως για τους δημόσιους υπαλλήλους».

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: