Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Δεν θα πάει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Στουρνάρας

Δεν θα πάει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Στουρνάρας

Πρώτη καταχώρηση: 19/06/2015 - 21:25
Τελευταία δημοσίευση: 19/06/2015 21:55Οικονομία
Δεν θα πάει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Στουρνάρας
Δεν θα ανταποκριθεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάραςστην πρόσκληση της πρόεδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου να καταθέσει στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία έχει ανοίξει την υπόθεση της Siemens.
Σύμφωνα με το MEGA, στενοί συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα ανέφεραν ότι παρά τα δημοσιεύματα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν έχει πάρει πρόσκληση για την συνεδρίαση. Σημείωσαν μάλιστα ότι ακόμα και αν τη λάβει, δεν είναι δυνατόν την ερχόμενη Δευτέρα να προσέλθει στη Βουλή γιατί οι βασικοί πυλώνες του οικονομικού συστήματος πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Ένας από αυτούς, υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, είναι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι απερίσπαστος στο έργο του.
Όπως  λένε συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα με το MEGA, όταν όλα θα έχουν τελειώσει με το καλό και θα έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια της διάσωσης της χώρας, τότε θα υπάρξει χρόνος για την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής και τότε με μεγάλη χαρά ο διοικητής θα ανταποκριθεί.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: