Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Οι δηλώσεις Κατσέλη - Μάρδα για την παράταση της τραπεζικής αργίας - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις Κατσέλη - Μάρδα για την παράταση της τραπεζικής αργίας - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 06/07/2015 - 19:31
Τελευταία δημοσίευση: 06/07/2015 19:41Οικονομία
Οι δηλώσεις Κατσέλη - Μάρδα για την παράταση της τραπεζικής αργίας - ΒΙΝΤΕΟ
«Δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τη συνεδρία της σήμερα αποφασίσαμε να παραταθεί η τραπεζική αργία για δύο ημέρες, μέχρι και την Τετάρτη» ανέφερε η Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.
«Τα ίδια υποκαταστήματα, τα οποία λειτουργούν σήμερα θα λειτουργήσουν για τις επόμενες δύο ημέρες και οι ίδιες οι τραπεζικές υπηρεσίες οι οποίες εκτελούνται μέχρι σήμερα θα εξακολουθήσουν να εκτελούνται μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ» σημείωσε και υπογράμμισε:
«Όσον αφορά στους συνταξιούχους, εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν κάρτα θα μπορέσουν να κάνουν ανάληψη των 120 ευρώ από την περασμένη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη. Εάν στο μεταξύ υπάρξει κάποια απόφαση της ΕΚΤ η οποία θα μας επιτρέψει να αλλάξουμε αυτή την απόφαση θα υπάρξει καινούργια απόφαση τις επόμενες μέρες. Αλλά μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, βαδίζουμε όπως έχει σήμερα η κατάσταση».
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδαςτόνισε: «Θα συνεχίσουμε τώρα να εργαζόμαστε έτσι ώστε να ετοιμάσουμε την επόμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία θα εμπεριέχει διευρυμένες υπηρεσίες εκ μέρος των τραπεζών».
Δείτε το βίντεο από το MEGA
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: