Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αγρότες κλείνουν δρόμους αύριο στην Ηλεία για το φορολογικό

Αγρότες κλείνουν δρόμους αύριο στην Ηλεία για το φορολογικό

Πρώτη καταχώρηση: 14/10/2015 - 10:50
Τελευταία δημοσίευση: 11:11Οικονομία
Αγρότες κλείνουν δρόμους αύριο στην Ηλεία για το φορολογικό
Κινητοποιήσεις ξεκινούν αύριο οι αγρότες της Ηλείας, με συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν στον κόμβο της Μαραθιάς, στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.
«Εάν περάσουν τα φορολογικά μέτρα για τους αγρότες, τότε θα αφανιστούμε», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής και πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Τραγανού, Ανδρέας Τσουκαλάς. Επίσης, αναφέρει ότι «πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε για να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που προδιαγράφονται για το μέλλον μας». «Εάν είμαστε όλοι ενωμένοι, πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να παραμείνουν οι αγρότες στα χωράφια τους», προσθέτει.
Αναφορικά με τις αυριανές κινητοποιήσεις, ο κ. Τσουκαλάς σημειώνει ότι θα ξεκινήσουν το πρωί με προσυγκεντρώσεις στις κοινότητες και στη συνέχεια όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στον κόμβο της Μαραθιάς. «Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα γίνει συζήτηση μεταξύ των αγροτών, προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις και το ποια μορφή θα έχουν αυτές» υπογραμμίζει.
Σε ερώτηση εάν οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής απαντά: «Δεν είναι στις προθέσεις μας να δημιουργήσουμε προβλήματα στους συμπολίτες μας, που αγωνίζονται και τρέχουν καθημερινά για να βγάλουν το μεροκάματό τους». Σύμφωνα με τον ίδιο, η αυριανή κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα και την ασφάλεια οδηγών και επιβατών. Όσον αφορά στις μελλοντικές κινητοποιήσεις ο κ. Τσουκαλάς υπογραμμίζει: «Σκοπός είναι να μεταβούμε όλοι οι αγρότες με λεωφορεία στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούμε εκεί».

Δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: