Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Σταθάκης: Έκτακτο και προσωρινό μέτρο ο φόρος στο κρασί – ΒΙΝΤΕΟ - Σταθάκης: Οι εργοδοτικές εισφορές μπορεί να αυξηθούν κατά 1% - BINTEO

Σταθάκης: Έκτακτο και προσωρινό μέτρο ο φόρος στο κρασί – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 24/11/2015 - 01:22
Τελευταία δημοσίευση: 24/11/2015 01:39Οικονομία
Σταθάκης: Έκτακτο και προσωρινό μέτρο ο φόρος στο κρασί – ΒΙΝΤΕΟ
«Όταν μπαίνει ένας φόρος είναι πάντα μεγάλο πρόβλημα», σχολίασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» για το φόρο που επιβλήθηκε στο κρασί και πρόσθεσε: «Και ειδικά όταν μπαίνει σε μια μορφή παραγωγής, την οποία θέλαμε όλοι να αποφύγουμε. Προφανώς είναι ένας συμβιβασμός που έγινε υπό τις δεδομένες συνθήκες. Ας το δούμε ως ένα έκτακτο και προσωρινό μέτρο».

 Δείτε εδώ το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σταθάκης: Οι εργοδοτικές εισφορές μπορεί να αυξηθούν κατά 1% - BINTEO

Πρώτη καταχώρηση: 24/11/2015 - 01:28
Τελευταία δημοσίευση: 24/11/2015 01:28Οικονομία
Σταθάκης: Οι εργοδοτικές εισφορές μπορεί να αυξηθούν κατά 1%  - BINTEO
"Οι εργοδοτικές εισφορές μπορεί να αυξηθούν κατά μια μονάδα αλλά όχι περισσότερο" δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» στο Star.
Όπως είπε, η αύξηση θα γίνει αν κριθεί εντελώς απαραίτητο και ξεκαθάρισε ότι πρόθεση είναι οι εισφορές να παραμείνουν όπως είναι. 
Σε ερώτηση του προέδτου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου για το νέο ΕΣΠΑ, ο κ. Σταθάκης είπε ότι είναι επιτυχίες της κυβέρνησης η αύξηση των προκαταβολών του ΕΣΠΑ 2014-2020 από το 7% στο 14% και η χρηματοδότηση 1 δις. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Σχετικά με τον νέο αναπτυξιακό νόμο, ο υπουργός είπε έγιναν μεγάλες αλλαγές από την κυβέρνηση και τώρα βρίσκεται σε διαβούλευση με 120 φορείς. "Η πρόθεσή μας είναι να το καταθέσουμε στη Βουλή λίγο πριν ή λίγο μετά τα Χριστούγεννα" τόνισε.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια: