Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Bloomberg: Ο ESM ενέκρινε τη δόση των 2+10 δις ευρώ

Bloomberg: Ο ESM ενέκρινε τη δόση των 2+10 δις ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: 23/11/2015 - 16:56
Τελευταία δημοσίευση: 16:56Οικονομία
Bloomberg: Ο ESM ενέκρινε τη δόση των 2+10 δις ευρώ
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, έδωσε την έγκριση για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δις ευρώ προς την Ελλάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.
Αναμένεται να δοθεί η έγκριση από το Eurogroup, το οποίο, όπως αναφέρουν πηγές της ευρωζώνης θα ανάψει το «πράσινο φως» και για την εκταμίευση των 10 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr
Δείτε επίσης:

Bloomberg: Ο ESM ενέκρινε τη δόση
των 2+10 δις ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: 23/11/2015 - 16:29
Τελευταία δημοσίευση: 16:29Οικονομία
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, έδωσε την έγκριση για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δις ευρώ προς την Ελλάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.
Αναμένεται να δοθεί η έγκριση από το Eurogroup, το οποίο, όπως αναφέρουν πηγές της ευρωζώνης θα ανάψει το «πράσινο φως» και για την εκταμίευση των 10 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Η βεβαιότητα προκύπτει, από το γεγονός ότι εγκρίθηκε και τυπικά η μεταφορά των αναγκαίων, για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, κεφαλαίων στο ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.
Ειδικότερα, η σημερινή έγκριση από τον ESM επιτρέπει να αποφασίσει και για την μεταφορά κεφαλαίων που αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς ο ESM διαθέτει ήδη 10 δισ. ευρώ για αυτό το σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: