Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Κόκκινα δάνεια: Ενδεχόμενο να μετατεθεί το θέμα στην πρώτη αξιολόγηση

Κόκκινα δάνεια: Ενδεχόμενο να μετατεθεί το θέμα στην πρώτη αξιολόγηση

Πρώτη καταχώρηση: 10/12/2015 - 22:43
Τελευταία δημοσίευση: 10/12/2015 22:43Οικονομία
Κόκκινα δάνεια: Ενδεχόμενο να μετατεθεί το θέμα στην πρώτη αξιολόγηση
Ελληνικές πηγές, που μετέχουν στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, δεν αποκλείουν τη μετάθεση για την πρώτη αξιολόγηση του θέματος αναφορικά με την αντιμετώπιση των «κόκκινων δανείων» και ειδικότερα της πώλησής τους σε εξειδικευμένες εταιρείες και funds.
Διαβάστε επίσης:

Κόκκινα δάνεια: Ενδεχόμενο να μετατεθεί
το θέμα στην πρώτη αξιολόγηση

Πρώτη καταχώρηση: 10/12/2015 - 21:59
Τελευταία δημοσίευση: 10/12/2015 21:59Οικονομία
Ελληνικές πηγές, που μετέχουν στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, δεν αποκλείουν τη μετάθεση για την πρώτη αξιολόγηση του θέματος αναφορικά με την αντιμετώπιση των «κόκκινων δανείων»και ειδικότερα της πώλησής τους σε εξειδικευμένες εταιρείες και funds.
Το θέμα αυτό συζητείται και στη συνάντηση που έχουν τώρα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, με την τρόικα, ενώ παρέμεναν σημαντικές οι διαφωνίες των δύο πλευρών.
Στη λίστα με τα 13 προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δις. ευρώ, την οποία ανακοίνωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σημειώνεται ότι τα κόκκινα δάνεια που αφορούν μικρές επιχειρήσεις, στεγαστικά δάνεια και δάνεια που υποθήκη είναι η πρώτη κατοικία θα συζητηθούν στην πρώτη αξιολόγηση.
εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: