Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ «Ξηλώνουν» τους επικεφαλής της φορολογικής διοίκησης (δείτε τις αποφάσεις)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

«Ξηλώνουν» τους επικεφαλής της φορολογικής διοίκησης (δείτε τις αποφάσεις)

«Ξηλώνουν» τους επικεφαλής της φορολογικής διοίκησης (δείτε τις αποφάσεις)

Ξήλωνονται οι επικεφαλής της φορολογικής διοίκησης. Με δύο αποφάσεις που υπογράφει ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Ι. Μπακας προκηρύσσονται 6 θέσεις διευθυντών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και 38 θέσεις διευθυντών και υποδιευθυντών σε φοροελεγκτικες υπηρεσίες του υπουργειου Οικνομικων όπως το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμενων Μεγάλου Πλούτου και Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων, μεγάλες Δ.Ο.Υ..
Οι ενδιαφερομενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου ενώ το ερώτημα που παραμένει είναι αν η επιλογή των νέων επικεφαλής γίνει από τον κ. Μπάκα ή από τον νέο Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλη  που έχει επιλεγεί από την κυβέρνηση πριν απο σχεδόν 1 μήνα αλλά δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, τόσο σε πολιτικό επίπεδο (ήδη η κυβέρνηση κατηγορείται για προσπάθεια ελέγχου του μηχανισμού) όσο και στη φορολογική διοίκηση αφού πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για διώξεις και για αναστάση που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις και στον τομέα των εσόδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: