Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κομισιόν: Η επίσκεψη Μοσκοβισί δεν συνεπάγεται επιστροφή της τρόικας

Κομισιόν: Η επίσκεψη Μοσκοβισί δεν συνεπάγεται επιστροφή της τρόικας

Πρώτη καταχώρηση: 14/02/2017 - 13:57
Τελευταία δημοσίευση: 13:57Οικονομία
Κομισιόν: Η επίσκεψη Μοσκοβισί δεν συνεπάγεται επιστροφή της τρόικας
Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου
Δεν έχει ακόμα οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα και η επίσκεψη του Επιτρόπου Μοσκοβισί είναι “πολιτική” και δεν συνεπάγεται απόφαση για την επιστροφή της τρόικας, διευκρίνισε σήμερα η Άννικα Μπράιντχαρτ, εκπρόσωπος της Κομισιόν μιλώντας στον Τύπο στις Βρυξέλλες.
Η Άννικα Μπράιντχαρτ δεν θέλησε να απαντήσει για το “πόσο χρόνο πραγματικά έχει η Ελλάδα για να καταλήξει σε συμφωνία” καθώς όπως είπε “μια τέτοια απάντηση δεν θα είχε σήμερα νόημα”.
Η εκπρόσωπος ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Επιτρόπου, ο οποίος συναντά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θα τον παρασημοφορήσει, τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών με τους οποίους θα έχει αναλυτική συζήτηση και στο τέλος θα μεταβεί στο Εθνικό Καποδιστριακό πανεπιστήμιο το οποίο θα του απονείμει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα.
Η Άννικα Μπράιντχαρτ συμπλήρωσε ότι η διαπραγμάτευση με όλες τις πλευρές συνεχίζεται εντατικά, από την έδρα των θεσμών και η Κομισιόν εργάζεται για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Πηγή: Real.gr
Δείτε επίσης:

Μοσκοβισί: Μπορούμε να έχουμε ένα θετικό Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου

Το Μαξίμου για την επίσκεψη του Μοσκοβισί: Κίνηση με θετικό πρόσημο

«Βόμβα» ΔΝΤ: Υψηλό το ποσό της εθνικής σύνταξης των 384 ευρώ με 20 χρόνια ασφάλισης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: