Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

«Η Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. εκφράζει την αντίθεσή της στις αδιαφανείς και αναξιοκρατικές μετακινήσεις συναδέλφων που υπηρετούν στο Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ. και ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π.»

«Η Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. εκφράζει την αντίθεσή της στις αδιαφανείς και αναξιοκρατικές μετακινήσεις συναδέλφων που υπηρετούν στο Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ. και ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π.»




Αθήνα, 6.3.2017
Αρ. Πρωτ.: 1062

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ΚΕΜΕΕΠ-ΚΕΦΟΜΕΠ και όπου αλλού έχει συμβεί ή πρόκειται να συμβεί, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις αδιαφανείς και αναξιοκρατικές μετακινήσεις συναδέλφων που υπηρετούν στο ΚΕΜΕΕΠ και ΚΕΦΟΜΕΠ.

Οι ανησυχίες μας για τις νέες συνθήκες εργασίας που διαμορφώνονται εντός του νέου πλαισίου λειτουργίας της ΑΑΔΕ επιβεβαιώνουν ότι η αυθαιρεσία συνεχίζει να κρατά καλά και οι υπεύθυνοι αντί να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες που έρχονται από το παρελθόν, επιλέγουν τον εύκολο δρόμο της στοχοποίησης των εργαζομένων.

Δεν θα ανεχθούμε και δεν θα επιτρέψουμε η Ανεξάρτητη Αρχή να ποδοπατεί αυθαίρετα τις εργασιακές μας συνθήκες.

Απαιτούμε διαφανές, αξιοκρατικό, δίκαιο και αντικειμενικό σύστημα μετακίνησης προσωπικού μέσα από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, έτσι ώστε να περιοριστεί η αυθαιρεσία της διοίκησης.

Ζητάμε να ενισχυθούν με προσωπικό άμεσα οι παραπάνω υπηρεσίες και να καλυφθούν όλα τα κενά των εργασιακών θέσεων της Α.Α.Δ.Ε. και του Υπουργείου Οικονομικών με προσλήψεις νέου προσωπικού.

Καλούμε την Πέμπτη 9.3.2017 όλους και όλες, σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας, έξω από την Καραγιώργη Σερβίας στις 4 μμ.

Για να σταματήσουμε τα σχέδια τους και να προστατέψουμε την αξιοπρέπειά μας.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ

https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: