Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δείτε με ένα κλικ αν εμφανίζεται ασφαλισμένο το όχημά σας

Δείτε με ένα κλικ αν εμφανίζεται ασφαλισμένο το όχημά σας

H ηλεκτρονική εφαρμογή που "μαρτυρά" αν το όχημα είναι ασφαλισμένο και που

Δείτε με ένα κλικ αν εμφανίζεται ασφαλισμένο το όχημά σας
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις των οδηγών από την ανάρτηση 1,15 εκατομμυρίων ειδοποιητηρίων για την άμεση ασφάλιση οχημάτων. Τα τηλέφωνα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν σταματάνε καθώς οδηγοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας τηλεφωνούν για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.
Οχήματα που παραμένουν δηλωμένα στο όνομα πεθαμένων, οχήματα για τα οποία έχουν καταβληθεί τέλη κυκλοφορίας αλλά είναι ανασφάλιστα, οχήματα που είναι σε ακινησία (στο μυαλό των ιδιοκτητών τους) χωρίς όμως να είναι δηλωμένα στην εφορία συμπεριλαμβάνονται στη μακρά λίστα των 1,15 εκατομμυρίων οχημάτων. Πλέον οι οδηγοί τους πρέπει να κινητοποιηθούν. Αν έχουν άδικο, θα πληρώσουν και το παράβολο των 250 ευρώ και το αντίτιμο της ασφάλισης. Αν έχουν δίκιο, θα πρέπει να το βρουν.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προέχει είναι να μάθουν τι συμβαίνει. Πώς θα γίνει αυτό χωρίς ταλαιπωρία; Το επικουρικό κεφάλαιο ασφάλισης ευθύνης από ατυχήματα αυτοκινήτων, έχει ήδη αναρτήσει στην ιστοσελίδα του μια ηλεκτρονική εφαρμογή που ενημερώνει τους οδηγούς όχι μόνο για το αν είναι ή όχι ασφαλισμένο το όχημα αλλά ακόμη και για το ποια εταιρεία το έχει ασφαλίσει και μέχρι πότε. Το μόνο που χρειάζεται για να δείτε πώς είναι δηλωμένο το όχημα και που, είναι ο αριθμός της πινακίδας κυκλοφορίας και ο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: