Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας σε απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας σε απεργία-αποχή από την αξιολόγηση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δραγατσανίου 8,
Τ.Κ. 10110
Τηλ.: 2131516296
Φαξ: 2103221589

Αθήνα, /6/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες

Όπως ήδη γνωρίζετε o Σύλλογος μας ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ στην ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία ή ενέργεια που συνδέεται με τη διαδικασία αξιολογήσεως του ν. 4369/2016 και μέχρι το πέρας της αξιολόγησης, όποτε και εάν αυτή λάβει χώρα, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στις εισαγόμενες με τις διατάξεις του ν. 4369/2016 και της ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/750/οικ.32768 απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης ρυθμίσεις.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω νέο σύστημα αξιολόγησης που επιχειρεί να εφαρμόσει η Κυβέρνηση συνδέεται ευθέως με την μισθολογική, βαθμολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαλλήλων, με βάση τις Μνημονιακές Δεσμεύσεις (ν.4336/20154354/20154369/2016).

Το νέο έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με το οποίο καθορίζονται νέες προθεσμίες στη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης καταμαρτυρεί ότι η αξιολόγηση αυτή δεν προχωρά! Η απεργία - αποχή των δημοσίων υπαλλήλων από τις διαδικασίες της αξιολόγησης είναι καθολική και επιτυχημένη! Μέχρι σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας από όλες τις Υπηρεσίες μας, στην ΚΥ του Υπουργείου και στο Σ.ΕΠΕ., συμμετέχουν στην απεργία - αποχή και έχουν παραδώσει τα φύλλα αξιολόγησης ασυμπλήρωτα και ανυπόγραφα στο Σύλλογό μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί όσους συναδέλφους δεν έχουν ακόμη παραδώσει τα φύλλα αξιολόγησης στο Σύλλογό μας να το πράξουν άμεσα, συμμετέχοντας στην συλλογική προσπάθεια έτσι ώστε με τη μαζική συμμετοχή να πετύχουμε την ακύρωση στην πράξη του νέου συστήματος αξιολόγησης.

Σε αυτό πλαίσιο όλοι οι συνάδελφοι οφείλουν να ενεργήσουν συναδελφικά αναλογιζόμενοι το κοινό συμφέρον. Είναι φανερό ότι η πιθανή συμμετοχή κάποιων στην διαδικασία αξιολόγησης έρχεται σε αντίθεση με τους συλλογικούς αγώνες και στην ουσία αποτελεί εκμετάλλευση της περίστασης για ίδιον όφελος.

Σε κάθε περίπτωση είναι υποχρέωση όλων μας η παράδοση των φύλλων αξιολόγησης στο Σύλλογο στηρίζοντας ενεργά την απεργία - αποχή και καλούμε όλους να παραμείνουν αρωγοί στον αγώνα του συνόλου του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ

Για το Δ.Σ.
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ
https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: