Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Α. Πετρόπουλος : Θα επιστραφούν οι εισφορές που κατέβαλλαν το 2017 στον Ε.Φ.Κ.Α., ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά, στους αγρότες που δικαιούνται σύνταξη μέσα στο 2017. Οι αγροτικές συντάξεις θα αποδίδονται χωρίς να εξετάζεται η ύπαρξη αγροτικού ή κτηνοτροφικού εισοδήματος

Α. Πετρόπουλος : Θα επιστραφούν οι εισφορές που κατέβαλλαν το 2017 στον Ε.Φ.Κ.Α., ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά, στους αγρότες που δικαιούνται σύνταξη μέσα στο 2017. Οι αγροτικές συντάξεις θα αποδίδονται χωρίς να εξετάζεται η ύπαρξη αγροτικού ή κτηνοτροφικού εισοδήματοςΣε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή κ. Μ. Τζελέπη σχετικά με την καθυστέρηση συνταξιοδότησης των αγροτών, απάντησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Αν. Πετρόπουλος.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα αποδοθεί στους δικαιούχους αγρότες το 100% των συντάξεων μέχρι το τέλος του χρόνου και θα επιστραφούν οι εισφορές που κατέβαλλαν το 2017 ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά, σε όσους δικαιούνται σύνταξη μέσα στο 2017 (γεννημένοι το 1950) καθώς και, θα αποδίδονται οι αγροτικές συντάξεις στους αιτούντες συνταξιοδότηση, χωρίς να απαιτείται να έχουν δηλώσει αγροτικό ή κτηνοτροφικό εισόδημα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: