Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

(ηχητικό) Αικ. Παπανάτσιου: «Εάν υπάρξουν προβλήματα στις υποβολές, είμαι έτοιμη να υπογράψω απόφαση για παράταση»

(ηχητικό) Αικ. Παπανάτσιου: «Εάν υπάρξουν προβλήματα στις υποβολές, είμαι έτοιμη να υπογράψω απόφαση για παράταση»




Η Υφυπ. Οικονομικών κα Παπανάτσιου μιλώντας σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real FM, ανέφερε ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τα θέματα των αγροτών.

https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/35967/print/printer

Αναφορικά με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων σημείωσε ότι, το σύστημα προχωράει ικανοποιητικά και ότι δεν υπάρχει λόγος για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων, εκτός εάν υπάρξουν προβλήματα στις υποβολές οπότε σ' αυτό το ενδεχόμενο είναι έτοιμη να υπογράψει απόφαση που θα δίνει και νέα παράταση.
Συγκεκριμένα ανέφερε : «Aν εκτιμήσουν οι υπηρεσίες ότι πρέπει να δοθεί παράταση, είμαι ανοικτή να υπογράψω την παράταση».
Για τα θέματα των αγροτών:  
 «με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και τον κ. Πιτσιλή κάναμε μία σύσκεψη και είδαμε τα τελευταία προβλήματα που υπάρχουν με τις δηλώσεις των αγροτών και θα βγει μια συγκεκριμένη ανακοίνωση για το πώς και σε αυτά θα δοθεί κάποια λύση. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση παράτασης για τις φορολογικές δηλώσεις των αγροτών, αν τα ζητήματα λυθούν».
Ακούστε το ηχητικό



https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: