Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ολόκληρη η παρουσίαση του νόμου του εξωδικαστικού μηχανισμού στα σεμινάρια της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ.

Ολόκληρη η παρουσίαση του νόμου του εξωδικαστικού μηχανισμού στα σεμινάρια της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ.







www.keyd.gov.gr

Επισυνάπτεται το υλικό που παρουσιάζεται στα σεμινάρια με θέμα : “Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών των επιχειρήσεων”

Επίσης χρήσιμη είναι η πλοήγηση στον σκοπό και τις διατάξεις του Νόμου όπως αυτές παρουσιάζονται στο παρόν site.

Το δελτίο τύπου από το Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης:

"Εκατοντάδες άτομα εκπαιδεύτηκαν από την ΕΓΔΙΧ στα σεμινάρια για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων που ολοκληρώνονται σήμερα
Με επιτυχία ολοκληρώνονται σήμερα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, που διοργάνωσε η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Την Τετάρτη ενημερώθηκαν οικονομολόγοι και λογιστές, μεταξύ άλλων για τις προβλέψεις του Νόμου κατά άρθρο, την ηλεκτρονική πλατφόρμα και ζητήματα σχετικά με την μελέτη βιωσιμότητας των υπαγόμενων επιχειρήσεων. Την επόμενη ημέρα, τα άρθρα του Νόμου παρουσιάστηκαν σε δικηγόρους και άλλους νομικούς, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις συνέπειες που επιφέρει η υπαγωγή στον Μηχανισμό σε ζητήματα αναγκαστικής εκτέλεσης.
Τέλος, σήμερα, ενημερώνονται οι Συντονιστές του Μητρώου της ΕΓΔΙΧ (πιστοποιημένοι διαμεσολαβητές του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) σχετικά με τα άρθρα του Νόμου, τον ρόλο του Συντονιστή, τον κώδικα δεοντολογίας που διέπει τη δράση τους, το πλαίσιο της τραπεζικής διαμεσολάβησης και την ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Συνολικά εκπαιδεύτηκαν εκατοντάδες άτομα, τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις  (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Λάρισα, Βόλος, Λαμία, Μυτιλήνη και Ρόδο), όπου τα σεμινάρια μεταδόθηκαν ζωντανά  σε κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες, στις έδρες των Περιφερειακών Διοικήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλο το υλικό των σεμιναρίων (περιλαμβανόμενης της οπτικοακουστικής καταγραφής τους) στον διαδικτυακό χώρο της ΕΓΔΙΧ (www.keyd.gov.gr).
"

Η παρουσίαση σε μορφή Powerpoint

Δείτε την παρουσίαση σε μορφή pdf. ή κατεβάστε την από εδώ


https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: