Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

«Η Ε.Σ.Ε.Ε. ζητά την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων και νομικών οντοτήτων»

«Η Ε.Σ.Ε.Ε. ζητά την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων και νομικών οντοτήτων»




Αθήνα, 14 Ιουλίου 2017

Δελτίο Τύπου

«Η  ΕΣΕΕ ζητά την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων και νομικών οντοτήτων»


Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων ζητάει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με επιστολή της προς την Υφυπουργό Οικονομικών κα. Κ. Παπανάτσιου, με κοινοποίηση στον Διοικητή ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή.

Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της επιστολής της Συνομοσπονδίας προς την κα Υφυπουργό έχει ως εξής:

«Για την καλύτερη αντιμετώπιση πιθανών τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν στις τελευταίες ημέρες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, αλλά και για τη διευκόλυνση του φόρτου εργασίας της Δημόσιας διοίκησης, των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του κλάδου φοροτεχνών-λογιστών, η ΕΣΕΕ καλεί τις φορολογικές αρχές να προβούν στις αναγκαίες μεταβολές και να μεταφέρουν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων από 17/07/2017 στις 26/07/2017.  Άλλωστε, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η με την εν λόγω παρέμβαση δεν επέρχεται καμιά δυσμενή μεταβολή ούτε στο ύψος των αλλά ούτε και στις ροές των Δημοσίων εσόδων»

https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: