Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Η νέα λυκοφιλία ΟΠΑΠ-Intralot

Η νέα λυκοφιλία ΟΠΑΠ-Intralot

Το παρασκήνιο πίσω από τη σύμβαση 5ετούς διάρκειας που ξεκινάει τον Ιούλιο του 2018

09 Δεκ 2017
Η νέα λυκοφιλία ΟΠΑΠ-Intralot
Μια… νέα λυκοφιλία αναπτύσσεται  μεταξύ ΟΠΑΠ-Ιντραλοτ στη βάση της νέας σύμβασης που υπέγραψαν οι δύο πλευρές για την τεχνολογική  υποστήριξη ΟΠΑΠ-Ιντραλότ στα αριθμολαχεία, για  3+2 χρόνια, μετά τον Ιούλιο το 2018.
Σημειώνεται ότι μέχρι να υπογραφεί η σύμβαση οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν οξυμμένες. Μάλιστα ο ιδρυτής της Ιντραλότ κ. Σ.Κόκκαλης είχε πει στη Συνέλευση του Ιοουνίου ότι «δεν υπάρχει προηγούμενο μια ελληνική εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της διεθνώς, τα προϊόντα και την τεχνολογία της οποίας επιλέγονται από χώρες και λοταρίες σε ΗΠΑ, Κορέα. Αυστραλία, στην Ελλάδα να αγνοείται και να επιλέγονται (από τον ΟΠΑΠ) άλλοι συνεργάτες που έχουν πάρει συμβόλαια κάποια σε Εσθονία και Καταλονία...».
Στους μήνες που ακολούθησαν …τα πράγματα άλλαξαν..
Και ενώ ο ΟΠΑΠ είχε ανακοινώσει ότι στα αριθμολαχεία θα συνεργαστεί τεχνολογικά με τη Novomatic - στα vlts με την Inspired και στο betting με την Playtech- τελικά βλέποντας ότι η Novomatic …δεν μπορεί επέλεξε την Ιντραλότ και οι πρώην εχθροί έγιναν φίλοι..
Η έλλειψη εμπιστοσύνης και η κακή σχέση των δύο συνεταίρων όμως φάνηκε από την πρώτη ημέρα: Αν και οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να προχωρήσουν σε κοινή ανακοίνωση όπου αναφέρεται πανηγυρικά η είδηση της επέκτασης της συμφωνίας, τελικά την κοινή ανακοίνωση με τις επίσημες δηλώσεις των επικεφαλής έστειλε μόνο η Ιντραλότ.
Ο ΟΠΑΠ έστειλε άλλη δική του, με τίτλο… «Η υλοποίηση της στρατηγικής τεχνολογίας του Ομίλου ΟΠΑΠ προχωράει σύμφωνα με τον προγραμματισμό: σημαντική πρόοδος στο πρόγραμμα αναβάθμισης του ρόλου της τεχνολογίας», ακριβώς αντίθετο από αυτό που πραγματικά συνέβη την ανατροπή της απόφασης να πάρει το έργο η Novomatic….

Από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: