Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Άνοιξε το ΤΑΧΙS για τις φορολογικές δηλώσεις Σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή στο ΤΑΧΙS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2017

Άνοιξε το ΤΑΧΙS για τις φορολογικές δηλώσεις
Σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή στο ΤΑΧΙS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2017
19 Απρ 2018 - 20:39
Picture 0 for Άνοιξε το  ΤΑΧΙS για τις φορολογικές δηλώσεις
Άνοιξε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Πέμπτης η ηλεκτρονική εφαρμογή στο ΤΑΧΙS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2017.
Όπως είναι γνωστό πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν οι φορολογούμενοι μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( aade.gr).
Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους για να μπουν στην εφαρμογή.

Φορολογικές Δηλώσεις 2018Διαθέσιμη η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων. Οδηγίες υποβολής δήλωσης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, κατέστη διαθέσιμη η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορολογικού έτους 2017 (Έντυπα Ε1, Ε2, Ε3).
Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να υποβάλετε την αρχική εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα φορολογικά έτη 2015 και μετά ή την τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ίδια έτη, συνυποβάλλοντας εφόσον υπάρχει υποχρέωση, το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα).
Μπορείτε επίσης να δείτε και να εκτυπώσετε τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός σας και τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα / πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου, για τα οικονομικά έτη 2003 και μετά.
Μπορείτε να εισέλθετε στην εφαρμογή πατώντας εδώ (απαιτείται η χρήση username και password).

Tο "βιβλιαράκι" με τις οδηγίες για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. φορολογικού έτους 2017 είναι διαθέσιμες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: