Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ την περίοδο των εκλογών

Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ την περίοδο των εκλογών

leoforeia.jpg

Για τα νυχτερινά δρομολόγια 040, Χ14 και τρόλεϊ 11 το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Την Παρασκευή (23/1/) τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν στις 5:00 και οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
Το Σάββατο (24/1) τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα Σαββάτου. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο , τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
Την Κυριακή (25/1) τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα «Κυριακής και αργιών».
Την Δευτέρα (26/1) τα δρομολόγια θα είναι βασισμένα στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Τα πρώτα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν στις 5:00 και οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.
Για τα νυχτερινά δρομολόγια 040, Χ14 και τρόλεϊ 11 το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Δεν υπάρχουν σχόλια: