Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Αλλαγές και διευκρινήσεις στο «παρά πέντε» για τις φορολογικές δηλώσεις Γράφει ο Απόστολος Αλωνιάτης Νέες λειτουργίες στο myPROPERTY. Αποκτούν δικό τους ΚΑΔ οι πολυκατοικίες. Τι αλλάξει στο φορολογικό πιστοποιητικό

 


Αλλαγές και διευκρινήσεις στο «παρά πέντε» για τις φορολογικές δηλώσεις  

Γράφει ο Απόστολος Αλωνιάτης

Νέες λειτουργίες στο myPROPERTY. Αποκτούν δικό τους ΚΑΔ οι πολυκατοικίες. Τι αλλάξει στο φορολογικό πιστοποιητικό

Ο σοφός λαός λέει « από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι». Όμως αν πεις σε κάποιους που επέστρεψαν από διακοπές «καλό χειμώνα», σου ανταπαντάνε «καλό χειμώνα θα μου πεις μετά τις 21 Δεκεμβρίου». Εμείς λοιπόν για να μην κακοκαρδίσουμε κανένα θα ευχηθούμε απλά καλό αποκαλόκαιρο, μιας και ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι για την χώρα μας ακόμη μήνες διακοπών.

Ευτυχώς (ή δυστυχώς, όπως το πάρει κανείς), δεν μας έλειψαν οι ειδήσεις. Κυρίως σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και στα δικά μας χωράφια δεν έλειψαν οι διευκρινήσεις και οι τροποποιήσεις.

Παράταση πληρωμής δηλώσεων. Φορολογική αντιμετώπιση ασφαλιστικών εισφορών

Με την απόφαση με αριθμ. Α.1111/2022 τροποποιείται η υπό στοιχεία Α.1034/9.3.2022 απόφαση σχετικά με τον τύπο  και το περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2021.

Με την νέα απόφαση επήλθαν  δύο αλλαγές :

1. Αλλαγή ως  προς τις δόσεις η οποία ισχύει από την 29η Ιουλίου 2022

Η παράταση των δηλώσεων επέφερε και την αλλαγή της εξόφλησης του φόρου. Αναλυτικά ασχοληθήκαμε και σε προηγούμενο άρθρο*, παραθέτοντας και σχετικούς πίνακες με τις αλλαγές στην πληρωμή των φόρων ανάλογα με την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης και αν ο φορολογούμενος είναι μέλος νομικού προσώπου με απλογραφικά βιβλία ή όχι.

Να θυμίσουμε μόνο ότι όσοι καταθέσουν φορολογική δήλωση μετά την 29 Ιουλίου 2022

·         Αν εξοφλήσουν εφάπαξ το ποσό του φόρους εισοδήματος μέχρι της 31 Αυγούστου θα λάβουν έκπτωσης 3%. Το μέτρο, η έκπτωση δηλαδή,  ισχύει μόνο για τα φυσικά πρόσωπα .

·         Στις 31 Αυγούστου πρέπει να καταβληθούν , για την ίδια κατηγορία φορολογουμένων , δυο δόσεις μαζί, δηλαδή η πρώτη και η δεύτερη.

2.Αλλαγή ως προς την αναγραφή ασφαλιστικών εισφορών ασκούμενων δικηγόρων στους κωδικούς 351-352 (ισχύει από την έναρξη ισχύος της απόφασης Α.1034/2022)

Στην περ. στ’ της παρ. 20 του άρθρου 5, προστίθεται νέο εδάφιο μετά το πρώτο εδάφιο και η περ. στ’ διαμορφώνεται ως εξής:

«στ. Οι κωδικοί 351-352 συμπληρώνονται από τον φορολογούμενο και αφορούν σε ασφαλιστικές εισφορές που καταβάλλονται από τους ίδιους τους μισθωτούς ή συνταξιούχους σε ασφαλιστικούς οργανισμούς υποχρεωτικής ασφάλισης εξαιτίας εξαγοράς χρόνου ασφάλισης, όπως χρόνου στρατιωτικής θητείας, και οι οποίες μειώνουν το εισόδημα από μισθωτή εργασία ή συντάξεις. Στους ίδιους κωδικούς αναγράφονται οι ασφαλιστικές εισφορές που καταβάλλουν οι ασκούμενοι δικηγόροι από την εγγραφή τους στον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο και την υπαγωγή τους υποχρεωτικά στην ασφάλιση των Τομέων Υγείας Δικηγόρων του Κλάδου Υγείας του πρώην ΕΤΑΑ και ήδη e-ΕΦΚΑ, εφόσον δεν υπάγονται στην υποχρεωτική ασφάλιση άλλου ασφαλιστικού οργανισμού για παροχές ασθένειας, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 48 του ν. 3996/2011, καθώς το εισόδημα που αποκτούν οι ασκούμενοι δικηγόροι θεωρείται ότι προκύπτει από εργασιακή σχέση κατά την έννοια των διατάξεων του άρθρου 12 του ΚΦΕ (ΠΟΛ.1047/2015).

Συμπληρώνονται ομοίως οι εισφορές ΝΑΤ, όπως και τα ποσά που καταβάλλονται από τους ίδιους τους μισθωτούς υπέρ ταμείων επαγγελματικής ασφάλισης (ΤΕΑ) ή/και υπέρ Ιδρυμάτων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών (Ι.Ε.Σ.Π.), κατά το μέρος που αφορούν τη μισθωτή τους εργασία (ΠΟΛ.1227/2018 και Ε. 2235/2021). Επιπλέον, στις περιπτώσεις που λαμβάνεται αμοιβή διαχείρισης από εταίρους πολυπρόσωπης Ι.Κ.Ε. που είναι και διαχειριστές, καθώς και από διαχειριστές και εταίρους μονοπρόσωπης ΙΚΕ, και δεδομένου ότι με τον ν. 4670/2020 (άρθρο 35) από την 28.2.2020 άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των διαχειριστών των Ιδιωτικών Κεφαλαιουχικών Εταιρειών (ΙΚΕ) καθώς και του μοναδικού εταίρου μονοπρόσωπης ΙΚΕ. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω πρόσωπα κατατάσσονται πλέον με ελεύθερη επιλογή τους υποχρεωτικά σε μία από τις έξι ορισμένες ασφαλιστικές κατηγορίες, χωρίς να γίνεται διάκριση μεταξύ του μέρους των ασφαλιστικών εισφορών που αφορά στη συμμετοχή τους στο κεφάλαιο της εταιρείας ή στην αμοιβή που λαμβάνουν ως διαχειριστές η οποία θεωρείται εισόδημα από μισθωτή εργασία. Οι καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές μερίζονται από τον ίδιο τον φορολογούμενο αναλογικά και στις δύο κατηγορίες του εισοδήματός του (μέρισμα και μισθωτή εργασία) και στους κωδικούς 351-352 συμπληρώνεται μόνο το μέρος των ασφαλιστικών εισφορών που αναλογεί στο εισόδημα από μισθωτή εργασία (αμοιβή διαχείρισης) (ΠΟΛ.1113/2015 εγκύκλιος). Στην περίπτωση που δε διανέμεται μέρισμα από την ΙΚΕ και λαμβάνεται μόνο αμοιβή διαχείρισης εντός του φορολογικού έτους, εκπίπτει όλο το ποσό των εισφορών από την αμοιβή διοίκησης. Στους ίδιους κωδικούς αναγράφονται ομοίως και οι καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές από διαχειριστές μονοπρόσωπης ή πολυπρόσωπης Ι.Κ.Ε. που δεν έχουν εταιρική ιδιότητα.

Κανένα άλλο ποσό καταβληθεισών ασφαλιστικών εισφορών δεν αναγράφεται στους κωδικούς αυτούς. Οι εισφορές αυτές, οι οποίες εκπίπτουν από το εισόδημα από μισθωτή υπηρεσία, αποδεικνύονται βάσει αποδεικτικών εγγράφων ή σχετικών δικαιολογητικών που οι φορολογούμενοι προσκομίζουν στη Φορολογική Διοίκηση, κατόπιν προσκλήσεώς τους.»

Προσοχή: Όσοι φορολογούμενοι έχουν καταθέσει σχετική δήλωση , και δεν έχουν περιλάβει στους ανωτέρω κωδικούς τις ασφαλιστικές εισφορές, μπορούν να καταθέσουν τροποποιητική δήλωση χωρίς πρόστιμο μέχρι τις 310 Αυγούστου. Η νέα εκκαθάριση θα μειώσει τον φόρο που πρέπει να πληρωθεί και η διαφορά θα εμφανιστεί στις επόμενες δόσεις.

myPROPERTY

Ψηφιακά , μέσω myPROPERTY, η υποβολή πέντε ειδικών δηλώσεων φόρου μεταβίβασης ακίνητων. Η εφαρμογή τέθηκε σε λειτουργεία στις 16 Αυγούστου 2022. Με  την  Α.1110/5.8.2022 της  Ανεξάρτητης  Αρχής  Δημοσίων  Εσόδων (ΑΑΔΕ) - που δημοσιεύθηκε στο  ΦΕΚ 4334/16.8.2022 τεύχος  Β-'με θέμα " Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης φόρου μεταβίβασης ακινήτων- «Δήλωση Φ.Μ.Α. » "  ορίζονται   τα  ακόλουθα 1. Υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής «myPROPERTY» της Α.Α.Δ.Ε.:

          Α. Οι αρχικές εμπρόθεσμες δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων, που βρίσκονται σε περιοχές στις οποίες ισχύει το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας και αφορούν:

           α) Τη σύνταξη συμβολαιογραφικού εγγράφου για τη μεταβίβαση ακινήτου ή τη σύσταση εμπραγμάτου δικαιώματος σε ακίνητο με επαχθή αιτία, για την οποία υποβάλλεται κοινή δήλωση φόρου μεταβίβασης ακινήτων από τους συμβαλλόμενους και ο φόρος υπολογίζεται δυνάμει της της περ. Γ’ της παρ. 1 του άρθρου 4 του α.ν. 1521/1950 (Α’ 245), πλην των συμβολαιογραφικών εγγράφων σύστασης ή τροποποίησης σύστασης οριζοντίων ή καθέτων ιδιοκτησιών, εξώνησης, διόρθωσης, επανάληψης ή ακύρωσης συμβολαίου.

            β) Την επίκληση από τον μεταβιβάζοντα της κτήσης του ακινήτου με τακτική ή έκτακτη χρησικτησία, σε συμβόλαιο μεταβίβασης της κυριότητας αυτού ή σύστασης άλλου εμπραγμάτου δικαιώματος σε αυτό με οποιαδήποτε αιτία.

            γ) Τη διαφορά της έκτασης, εφόσον αυτή είναι μεγαλύτερη της αναγραφόμενης στον με επαχθή αιτία τίτλο κτήσης του ακινήτου, σε περίπτωση που αυτό μεταβιβάζεται ή συστήνεται εμπράγματο δικαίωμα σ’ αυτό με οποιαδήποτε αιτία.

              δ) Την πλασματική μεταβίβαση σε εκτέλεση προσυμφώνου πώλησης και εργολαβικού προσυμφώνου.

             ε) Τη μεταβίβαση στον εργολάβο από τον οικοπεδούχο, λόγω εκτέλεσης εργολαβικού προσυμφώνου, ιδανικού μεριδίου οικοπέδου. Οι υπό στοιχεία β), γ) και δ) δηλώσεις υποβάλλονται, εφόσον έχει προηγηθεί η υποβολή της δήλωσης μεταβίβασης την οποία αφορούν.

           Β. Οι αρχικές εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες δηλώσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων σε περίπτωση αναγκαστικού πλειστηριασμού που αφορούν ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε περιοχές στις οποίες ισχύει το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων.

             Γ. Οι δηλώσεις για τη ματαίωση σύνταξης του συμβολαιογραφικού εγγράφου, εφόσον οι αρχικές έχουν υποβληθεί με τον ίδιο τρόπο.

             2. Συντάσσεται μία δήλωση ανά αγοραστή, ανεξαρτήτως του αριθμού των πωλητών και των μεταβιβαζομένων ακινήτων.

            3. Δηλώσεις που αφορούν οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιβολής φόρου μεταβίβασης ακινήτων, υποβάλλονται σε έντυπη μορφή, σύμφωνα με την υπό στοιχεία Α.1137/2020 (Β’ 2423) απόφαση Διοικητή Α.Α.Δ.Ε., όπως ισχύει μετά την υπό στοιχεία Α. 1054/2022 (Β’ 2154) απόφαση Διοικητή Α.Α.Δ.Ε. καθώς και μέσω της εφαρμογής «Τα αιτήματά μου».

ΚΑΔ και πολυκατοικίες

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προχώρησε σε δημιουργία ειδικού ΚΑΔ για ΑΦΜ πολυκατοικιών και κτιρίων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε η ΑΑΔΕ, με γνώμονα την ψηφιοποίηση των διαδικασιών για την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πολίτη, (Αχ αυτός ο πολίτης τι τραβάει),  δημιουργεί ειδικό ΚΑΔ για τους διαχειριστές πολυκατοικιών και κτιρίων, μετατρέπει αυτόματα στο ορθό, τις λανθασμένες εγγραφές ΚΑΔ και ενημερώνει κατόχους με πιθανώς λανθασμένες εγγραφές ΚΑΔ που δεν εντοπίζονται από το σύστημα να προβούν σε διορθώσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας "Τα αιτήματά μου".

Πιο συγκεκριμένα:

·         δημιουργείται ειδικός ΚΑΔ 68.32.11.04 για τους διαχειριστές πολυκατοικιών και κτιρίων,

·         ενημερώνονται αυτόματα με το νέο ΚΑΔ 68.32.11.04 οι ΑΦΜ των πολυκατοικιών ή κτιρίων που εντοπίστηκαν από τα συστήματα της ΑΑΔΕ με λανθασμένη κατάταξη ΚΑΔ

·         λαμβάνεται μέριμνα για την αναδρομική διόρθωση, χωρίς πρόστιμο μέχρι 31.10.2022, πιθανόν λανθασμένων εγγραφών σε ΑΦΜ που έχουν αποδοθεί σε πολυκατοικίες και αφορούν στον δηλωμένο ΚΑΔ, ο οποίος είτε δεν έχει αντιστοιχηθεί σύμφωνα με την ΠΟΛ.1157/2008, είτε δεν συνάδει με τη διαχείριση κτιρίου. Οι κάτοχοι αυτών των ΚΑΔ θα ειδοποιηθούν με mail να προβούν σε διόρθωση αποστέλλοντας σχετική δήλωση μέσω της Εφαρμογής Ψηφιακής Υποδοχής και Διαχείρισης Αιτημάτων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων «Τα Αιτήματά μου».

·         επιλύονται ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία διαλειτουργικότητας του πληροφοριακού συστήματος της ΑΑΔΕ με τα αντίστοιχα συστήματα των φορέων της Δημόσιας Διοίκησης.

Φορολογικό πιστοποιητικό

Με απόφαση Α.1113/12.8.2022 (ΦΕΚ 4375/Β’/18.8.2022), επήλθαν τροποποιήσεις στην απόφαση ΠΟΛ.1124/1862015 (B’ 1196) απόφασης της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων περί του καθορισμού της διαδικασίας εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 65Α του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας Ν.4174/2013 (Α’ 170) σχετικά με το Ετήσιο Πιστοποιητικό που εκδίδεται από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές και ελεγκτικές εταιρείες εγγεγραμμένους στο δημόσιο Μητρώο του Ν.4449/2017 (Α’ 7).

Με την τροποποίηση αυτή, μπορούν να ελέγχονται και να λαμβάνουν φορολογικό πιστοποιητικό και οι Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικής Εταιρίες (ΙΚΕ). Ποιο συγκεκριμένα;

          i.            «Το ’’Ετήσιο Πιστοποιητικό’’ που προβλέπεται στο άρθρο 65A του Ν.4174/2013 (Α’ 170), αφορά τις ανώνυμες εταιρείες, τις εταιρείες περιορισμένης ευθύνης, τις ιδιωτικές κεφαλαιουχικές εταιρείες και τα υποκαταστήματα αλλοδαπών επιχειρήσεων, των οποίων οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται υποχρεωτικά, βάσει γενικών ή ειδικών διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας, από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές και ελεγκτικές εταιρείες που είναι εγγεγραμμένοι στο δημόσιο Μητρώο του Ν.4449/2017 (Α’ 7). Το πιστοποιητικό αυτό είναι προαιρετικό για τις ανωτέρω εταιρείες και επιχειρήσεις και εκδίδεται μετά από έλεγχο για την εφαρμογή των φορολογικών διατάξεων που διενεργείται από τα ως άνω πρόσωπα και ελεγκτικές εταιρείες.».

        ii.            Σύμφωνα με τον πίνακα που κοινοποιεί η ίδια η απόφαση, οι εταιρίες που μπορούν να λαμβάνουν φορολογικό πιστοποιητικό από τους ορκωτούς λογιστές ελεγκτές, οι παρακάτω εταιρίες :

Νομική Μορφή

 

Ανώνυμη Εταιρεία

Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης

Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία

Υποκατάστημα αλλοδαπής επιχείρησης

 

Προσοχή: Η παλιά διάταξη της  ΠΟΛ.1124/1862015 (B’ 1196), ανέφερε:

«Άρθρο 1

Ετήσιο Πιστοποιητικό και Πρόγραμμα Ελέγχου

1. Το «Ετήσιο Πιστοποιητικό» που προβλέπεται στο άρθρο 65A του Ν. 4174/2013, αφορά τις ανώνυμες εταιρείες, τις εταιρείες περιορισμένης ευθύνης και τα υποκαταστήματα αλλοδαπών επιχειρήσεων, των οποίων οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται υποχρεωτικά, βάσει γενικών ή ειδικών διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας, από Νόμιμους Ελεγκτές και ελεγκτικά γραφεία που είναι εγγεγραμμένα στο δημόσιο Μητρώο του Ν. 3693/2008 (Φ.Ε.Κ. 174Α') και εκδίδεται μετά από έλεγχο για την εφαρμογή των φορολογικών διατάξεων που διενεργείται από τα ως άνω πρόσωπα και ελεγκτικά γραφεία.

Από την ως άνω διάταξη εξαιρούνται οι ανώνυμες εταιρείες, οι εταιρείες περιορισμένης ευθύνης και τα υποκαταστήματα αλλοδαπών επιχειρήσεων των οποίων, αν και οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται υποχρεωτικά από Νόμιμους Ελεγκτές και ελεγκτικά γραφεία που είναι εγγεγραμμένα στο δημόσιο Μητρώο του Ν. 3693/2008 (Φ.Ε.Κ. 174Α'), τα ακαθάριστα έσοδα δεν υπερβαίνουν το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ ετησίως.»

Όπως διαπιστώνουμε από στην νέα απόφαση, έχει γίνει απαλοιφή της εξαίρεσης της τελευταίας παραγράφου, και φορολογικό πιστοποιητικό μπορούν να ζητήσουν όλες οι εταιρίες που αναφέρονται στο παραπάνω πίνακα , ανεξάρτητα τα ακαθάριστα έσοδα.

Αλωνιάτης Απόστολος

Οικονομολόγος - φοροτεχνικός, Α' Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών & Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.ΦΟ.Μ), Σύμβουλος Διοίκησης της PROSVASIS AEBE και συγγραφέας.

 Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Voice (Finance & Markets Voice) , την  Πέμπτη  25 Αυγούστου  2022

*Οι νέες ημερομηνίες καταβολής του φόρου εισοδήματος είναι οι παρακάτω.

Καταβολή των δόσεων εισοδήματος

- Όσοι καταθέσουν την φορολογική τους δήλωση έως τις 30 Αυγούστου 2022, θα εξοφλήσουν έως τις 31 Αυγούστου 2022, δύο δόσεις μαζί.

 

Δόσεις φυσικών προσώπων που θα καταθέσουν δήλωση έως 30η Αυγούστου 2021

1η & 2η Δόση

31η Αυγούστου 2022

3η Δόση

30η Σεπτεμβρίου 2022

4η Δόση

31η Οκτωβρίου 2022

5η Δόση

30η Νοεμβρίου 2022

6η Δόση

30η Δεκεμβρίου 2022

7η Δόση

31η Ιανουαρίου 2023

8η Δόση

28η Φεβρουαρίου 2023

 

Μία ακόμη διαφοροποίηση στην εξόφληση του φόρου έχουμε και με τα φυσικά πρόσωπα που είναι μέλη νομικών προσώπων με απλογραφικά βιβλία, δηλαδή με τους εταίρους των Ομόρρυθμων και Ετερόρρυθμών εταιριών, καθώς και των λοιπών προσωπικών και αστικών εταιριών.

 

Μείωση 3%

3. Η παρ. 79 του άρθρου 72 του ν. 4172/2013 τροποποιείται ως προς την καταληκτική ημερομηνία καταβολής του φόρου και η παρ. 79 διαμορφώνεται ως εξής:

«79. Όταν ο φόρος που οφείλεται, με βάση την εμπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2021, για τον οποίο παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, καταβληθεί εφάπαξ, μέχρι και την 31η.8.2022, παρέχεται, στο συνολικό ποσό του φόρου και των λοιπών συμβεβαιούμενων με αυτόν οφειλών, έκπτωση τρία τοις εκατό (3%).».

 

 

Δόσεις φυσικών προσώπων που συμμετέχουν σε νομικά πρόσωπα με απλογραφικά βιβλία

1η Δόση

30η Σεπτεμβρίου 2022

2η Δόση

31η Οκτωβρίου 2022

3η Δόση

30η Νοεμβρίου 2022

4η Δόση

30η Δεκεμβρίου 2022

5η Δόση

31η Ιανουαρίου 2023

6η Δόση

28η Φεβρουαρίου 2023

 

- Όσον αφορά τα νομικά πρόσωπα καταληκτική ημερομηνία υποβολής της φορολογικής δήλωσης είναι η 30η Αυγούστου 2021 και πληρώνουν την πρώτη και δεύτερη δόση μαζί. Τα νομικά πρόσωπα δεν έχουν μείωση του φόρου αν εξοφλήσουν το ποσό του φόρου εφάπαξ.

 

Δόσεις φυσικών προσώπων που θα καταθέσουν δήλωση έως 30η Αυγούστου 2021

1η & 2η Δόση

31η Αυγούστου 2022

3η Δόση

30η Σεπτεμβρίου 2022

4η Δόση

31η Οκτωβρίου 2022

5η Δόση

30η Νοεμβρίου 2022

6η Δόση

30η Δεκεμβρίου 2022

7η Δόση

31η Ιανουαρίου 2023

8η Δόση

28η Φεβρουαρίου 2023