Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ενδιαφέρον από την πρώτη ημέρα

Ενδιαφέρον από την πρώτη ημέρα

psifiaki-allileggii.jpg

Δικαιούχοι είναι 290.000 πολίτες που καλύπτουν τις προδιαγραφές για το κοινωνικό μέρισμα
Πάνω από τριάντα χιλιάδες δικαιούχοι εξυπηρετήθηκαν την πρώτη ημέρα εφαρμογής του προγράμματος «Ψηφιακή Αλληλεγγύη», ύψους 100 εκατ. ευρώ, που υλοποιεί η γενική γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του υπουργείου Υποδομών.
Δικαιούχοι είναι 290.000 πολίτες που καλύπτουν τις προδιαγραφές για το κοινωνικό μέρισμα και κατοικούν στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης. Αφορά την αγορά tablet ή laptop αξίας έως 230 ευρώ και επιδότηση 12 ευρώ τον μήνα για απόκτηση ευρυζωνικής σύνδεσης.
Οι δικαιούχοι πρέπει να εκτυπώσουν το κουπόνι που υπάρχει στην ιστοσελίδαhttps://submit.e-inclusion.gr και να απευθυνθούν στους 94 παρόχους που έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα. Η εγγραφή πρέπει να ολοκληρωθεί ώς τις 30 Απριλίου και η αγορά να πραγματοποιηθεί ώς τις 30 Ιουνίου 2015.
Στο σύστημα μετέχουν τα καταστήματα ΟΤΕ-Cosmote και Γερμανός, στα οποία διατίθενται δωρεάν ορισμένοι τύποι tablet και laptop, καθώς και συνδέσεις στο Ιnternet που ξεκινούν από 13,9 ευρώ τον μήνα. Περισσότερες πληροφορίες στοwww.psifiakiallilegii.gr.
Η Vodafone προσφέρει δωρεάν σύνδεση 5GB που καλύπτεται από την προσφορά των 12 ευρώ τον μήνα ώς το τέλος Οκτωβρίου, που μπορεί να συνδυαστεί με προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/portal/psifiaki-allileggyi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: