Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Χρειάζεται διαπραγμάτευση με την τρόικα. Δεν ειναι τελική δική μου. Εισήγηση κάνω όμως'. Oμολογία Θεοχάρη: η τρόικα αποφασίζει για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων

Χρειάζεται διαπραγμάτευση με την τρόικα. Δεν ειναι τελική δική μου. Εισήγηση κάνω όμως'.

Oμολογία Θεοχάρη: η τρόικα αποφασίζει για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων

Οι χρήστες του twitter βομβάρδισαν με ερωτήσεις τον  Θ. Θεοχάρη γενικό γραμματέα δημοσίων εσόδων η παρουσία του οποίου στα social media είναι έντονη. Παραθέτουμε κάποιους διαλόγους  που παρουσιάζουν με γλαφυρό τρόπο την αγωνία των φορολογουμένων για το τι μέλλει γενέσθαι  αλλά και μία απάντηση του κ. Θεοχάρη που θα συζητηθεί.
"Οι οικογένειές μας διαλύθηκαν. Υπάρχει κάποιο νέο για παράταση φορολογικών δηλώσεων;" ρωτάει χρήστης του twitter τον γ.γ εσόδων για να απαντήσει ο κ. Θεοχάρης ότι: "δεν έχω δυστυχώς κάτι νεότερο."  
"Το πνεύμα του νόμου ήθελε υποβολή σε 5 μήνες. Γιατί δεν τηρήθηκε αυτή η διάρκεια με άλλες ημ/νιες;" ρωτάει άλλος χρήστης του twitter τον κ. Θεοχάρη ο οποίος και του απαντάει μεταξύ άλλων πως "τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα φέτος".
Αλλά και λίγες ώρες πριν την απόφαση για την παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ο Χ. Θεοχάρης τόνιζε  στην ερώτηση για το αν θα υπάρξει παράταση ότι "δεν μπορεί να πεί σήμερα".
Όμως η απάντηση που συζητήθηκε είναι αυτή που δόθηκε από τον κ. Θεοχάρη στο ερώτημα "επειδή όλοι μ' εσάς τα έχουμε βάλει, η απόφαση για τυχόν παράταση είναι δική σας υπόθεση ή όχι;"
Σε αυτή την ερώτηση ο γ.γ εσόδων απάντησε πως: "Χρειάζεται διαπραγμάτευση με την τρόικα. Δεν ειναι τελική δική μου. Εισήγηση κάνω όμως."


Πηγή: Oμολογία Θεοχάρη: η τρόικα αποφασίζει για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/18266/omologia-theohari-i-troika-apofasizei-gia-tin-paratasi-ton-forologikon-diloseon#ixzz2Zr0AZz4r

Δεν υπάρχουν σχόλια: