Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ανοίγει το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2020

Ανοίγει το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2020

Μέχρι το αργότερο το Σάββατο αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2020. Αν και ο κορονοϊός έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα τις φορολογικές δηλώσεις 2020 ωστόσο, από το Σάββατο το πρωί το πιθανότερα, οι πολίτες θα μπορούν να τις υποβάλλουν.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, το Taxisnet αναμένεται να ανοίξει για τις φορολογικές δηλώσεις 2020 το αργότερο μέχρι το Σάββατο, με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 10 Απριλίου, το βράδυ.
Προχτές μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής τόνισε πως ενδεχομένως υπάρξει παράταση στην ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενώ άφησε επίσης ανοιχτό λόγω των συνθηκών να μην ισχύσει φέτος το μέτρο του 30% των ηλεκτρονικών αποδείξεων.
Πρόκεται ομολογουμένως για ένα δίκαιο αίτημα των πολιτών καθώς η ζήτηση έχει πέσει στο ναδίρ λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα υπάρχει σταδιακή άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και πότε θα ανοίξουν τα καταστήματα. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το Σάββατο αλλά εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να δοθεί παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 27 Απριλίου που διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: