Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Οι τραπεζοϋπάλληλοι θα συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ 6 και 7 Νοεμβρίου


Οι τραπεζοϋπάλληλοι θα συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ 6 και 7 Νοεμβρίου

Τη συμμετοχή του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 6 και 7 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).Ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων θα συμμετέχει και στις αγωνιστικές δράσεις, που αποφάσισε η ΓΣΕΕ και πιο συγκεκριμένα στα εξής:

  • Στη 48ωρη γενική απεργία την Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Νοέμβρη 2012.
  • Στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11, στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως.
  • Στο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 στις 17:00 στο Σύνταγμα.
Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στις τράπεζες μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, απαιτούν την καταψήφιση των μνημονιακών μέτρων. «Απαιτούμε μία άλλη πολιτική, με άλλα χαρακτηριστικά, που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ


Απεργούν οι τραπεζοϋπάλληλοι στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Απεργούν οι τραπεζοϋπάλληλοι στις 6 και 7 Νοεμβρίου
Τη συμμετοχή των τραπεζοϋπαλλήλων στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 6 και 7 του μήνα, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ).
Συγκεκριμένη θα πραγματοποιήσουν γενική απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη στις 6 και 7 Νοεμβρίου, απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11, στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως, ενώ θα συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 στις 17:00 στο Σύνταγμα.
Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στις τράπεζες μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, απαιτούν την καταψήφιση των μνημονιακών μέτρων. “Απαιτούμε μία άλλη πολιτική, με άλλα χαρακτηριστικά, που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: