Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Λοταρία αποδείξεων: Περισσότερες από 8 εκατ. συναλλαγές στην πρώτη κλήρωση Μόνο ένα έπαθλο ανά κλήρωση

Λοταρία αποδείξεων: Περισσότερες από 8 εκατ. συναλλαγές στην πρώτη κλήρωση
Μόνο ένα έπαθλο ανά κλήρωση
01 Δεκ 2017 - 09:10
Picture 0 for Λοταρία αποδείξεων: Περισσότερες από 8 εκατ. συναλλαγές στην πρώτη κλήρωση
Περισσότερες από 8 εκατ. συναλλαγές και πάνω από 4,5 εκατ. ΑΦΜ συμμετείχαν στην πρώτη δημόσια κλήρωση αποδείξεων που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αρχής, στην ηλεκτρονική κληρωτίδα μπήκαν 8.254.535 συναλλαγές, που αντιστοιχούν σε 4.556.328 ΑΦΜ, συνολικής αξίας 2.093.786.015,92 ευρώ, ενώ κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.
Η επόμενη μεγάλη κλήρωση της ΑΑΔΕ θα γίνει περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν θα κληρωθεί συνολικό ποσό 12 εκατ. ευρώ και θα αφορά στις αποδείξεις που καταχωρήθηκαν στο σύστημα στους πρώτους εννέα μήνες του έτους από Ιανουάριο έως και Σεπτέμβριο του 2017. Θυμίζουμε ότι η χθεσινή κλήρωση βασίστηκε στις αποδείξεις που συγκεντρώθηκαν κατά το μήνα Οκτώβριο.
Φορέας υλοποίησης της διαδικασίας έχει οριστεί η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Α.Α.Δ.Ε. Στις δημόσιες κληρώσεις, έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και είναι άνω των 18 ετών.
Η αντιστοιχία των λαχνών
Στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται, για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
Για τα επόμενα τετρακόσια ευρώ, από εκατόν ένα ευρώ μέχρι πεντακόσια ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
Για τα επόμενα πεντακόσια ευρώ, από πεντακόσια ένα ευρώ μέχρι χίλια ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
Για το ποσό πάνω από χίλια ένα ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.
Παράδειγμα
Πιο συγκεκριμένα, για συνολικό άθροισμα συναλλαγών τριακοσίων ευρώ, αντιστοιχούν διακόσιοι λαχνοί. Οι εκατό προκύπτουν από τα πρώτα εκατό ευρώ και οι επόμενοι εκατό από τα υπόλοιπα διακόσια ευρώ.
Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
Πώς διασφαλίζετε τη συμμετοχή σας
Για να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει - και να έχει εκκαθαριστεί - έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.
Η Δ.ΗΛΕ.Δ. συγκεντρώνει τα στοιχεία των εκκαθαρισμένων συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα, που αποστέλλονται από τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του εκάστοτε επόμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς.
Επισκέπτεσθε τη σχετική εφαρμογή - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ - στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε., με χρήση των προσωπικών κωδικών σας πρόσβασης στο TAXISnet.
Μόνο ένα έπαθλο ανά κλήρωση
Σε περίπτωση που περιλαμβάνονται στους λαχνούς σας περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί, δικαιούστε το έπαθλο μόνο μία φορά για κάθε κλήρωση. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτοί, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.
Το χρηματικό έπαθλο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε για το σκοπό αυτό στο περιβάλλον TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.

Σε περίπτωση επάθλου σε είδος, αυτό θα αποσταλεί στη φορολογική σας κατοικία ή θα σας παραδοθεί ιδιοχείρως, μετά από σχετική συνεννόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: