Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Επίδομα 800 ευρώ: Ξεκινούν οι πληρωμές για τους ελεύθερους επαγγελματίες



Επίδομα 800 ευρώ: Δείτε αναλυτικά!

Επίδομα 800 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες – Ξεκινά η σταδιακή καταβολή για όσους δεν έλαβαν ακόμη το επίδομα, λόγω αναστολής

Το επίδομα 800 ευρώ περιμένουν να δουν στους λογαριασμούς τους από σήμερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όσοι έχουν επιχειρήσεις με έως 20 άτομα και όσοι έχουν ατομικές επιχειρήσεις και έκαναν αίτηση στην ΑΑΔΕ.
Δεκάδες χιλιάδες μισθωτοί και επαγγελματίες είναι όσοι περιμένουν να εισπράξουν το επίδομα 800 ευρώ, οι οποίοι, αν και οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αναστολή από την πρώτη μέρα της καραντίνας ή έχουν ενταχθεί στους επιλέξιμους ΚΑΔ, οι συγκεκριμένοι δεν έχουν εισπράξει ακόμα το ειδικό επίδομα των 800 ευρώ.
Χρήματα, ωστόσο, θα ξεκινήσουν να βλέπουν και οι επιχειρήσεις που έχουν αιτηθεί την ένταξη τους σε κάποιο από τα προγράμματα παροχής ρευστότητας μέσω τραπεζικών δανείων.

Επίδομα 800 ευρώ – Πληρωμές

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίδομα 800 ευρώ ξεκινάει να πληρώνεται τελικά από σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, και εκτιμάται ότι θα φανεί στους λογαριασμούς, είτε από σήμερα, είτε τη Δευτέρα, καθώς αύριο, Παρασκευή είναι η αργία της Πρωτομαγιάς 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια: