Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Από Δευτέρα 5 Απριλίου ανοίγει το λιανεμπόριο με αυστηρά μέτρα - Επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα

 

Από Δευτέρα 5 Απριλίου ανοίγει το λιανεμπόριο με αυστηρά μέτρα - Επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα

Οικονομικές Ειδήσεις

31 Μάρτιος 2021
Taxheaven.gr



Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από το υπ. Πολιτικής Προστασίας έχουν ως εξής:

-Από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, με τη χρήση ειδικού κωδικού (σ.σ. 13032) και με χρονικό περιορισμό (σ.σ. 3 ώρες), θα επιτρέπεται η πώληση εντός του καταστήματος με ραντεβού (click in shop) και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away). Εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ., με μέγιστο όριο 20 πελάτες κατά περίπτωση.

-Από το Σάββατο, 3 Απριλίου μόνο για τα Σαββατοκύριακα, με κωδικό 6 επιτρέπεται η μετακίνηση για προσωπική άσκηση με όχημα σε υπαίθριο χώρο και έως τρία άτομα ή μία οικογένεια και με αποφυγή οποιουδήποτε συγχρωτισμού.

Οι διαδημοτικές μετακινήσεις ανοίγουν πιλοτικά από αυτό το Σαββατοκύριακο και μόνο για τα Σαββατοκύριακα δίνοντας τη δυνατότητα για άσκηση και εκτός του δήμου κατοικίας.

-Η λειτουργία των σχολείων θα αξιολογηθεί την επόμενη εβδομάδα, με στόχο να ανοίξουν ορισμένες τάξεις, από τις 12 Απριλίου και με χρήση τεστ.

Επίσης θα επαναξιολογηθεί και το άνοιγμα των πολυκαταστημάτων και των εμπορικών κέντρων».




Δεν υπάρχουν σχόλια: