Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

(upd) Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών ΕΡΓΑΝΗ - Τι θα γίνει με τις προσλήψεις κατά την περίοδο της διακοπής

(upd) Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών ΕΡΓΑΝΗ - Τι θα γίνει με τις προσλήψεις κατά την περίοδο της διακοπής




«Προσοχή το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ δεν θα παρέχει υπηρεσίες λόγω διακοπής στην λειτουργία των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ για το χρονικό διάστημα από Παρασκευή, 13/10/2017 17:00 έως Σάββατο, 14/10/2017 22:00»

Προσοχή (σχόλιο επιστημονικής ομάδας Taxheaven): 
Μετά από επικοινωνία που είχαμε  με την ομάδα διαχείρισης του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, ενημερωθήκαμε αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και οι υπεύθυνοι μας διαβεβαίωσαν για τα ακόλουθα:
α) Για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε (λόγω διακοπής στην λειτουργία των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ) θα εφαρμοστεί η παρ. ζ του άρθρου 4 της απόφασης με Αριθμ. 29502/85/1.9.2014 που αναφέρει τα εξής:
"Κατ' απόκλιση , όταν λόγω τεχνικών προβλημάτων ή ανωτέρας βίας διαπιστώνεται δυσλειτουργία του ΠΣ ΣΕΠΕ, ΟΑΕΔ - ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, το ΣΕΠΕ και ο ΟΑΕΔ εκδίδουν οδηγίες προς τις περιφερειακές Υπηρεσίες τους, οι οποίες καθορίζουν, κατά περίπτωση, προθεσμίες υποβολής των εντύπων με προσέλευση στην αρμόδια υπηρεσία, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα, μέσω διαδικτύου, την ορισθείσα προθεσμία της ανωτέρω υποβολής".
β) Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΕΠΕ για το πρόβλημα έτσι ώστε να μην επιβάλλονται τα σχετικά πρόστιμα. 
γ) Την Δευτέρα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.



https://www.taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: