Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Κίνητρο απόδοσης σε εργαζόμενους στον ΕΟΦ

Κίνητρο απόδοσης σε εργαζόμενους στον ΕΟΦ

Δικαιούχοι του κινήτρου απόδοσης ορίζονται σύμφωνα με την απόφαση, όσοι παρέχουν πραγματική υπηρεσία στον ΕΟΦ το έτος 2018 και μόνο για τους μήνες πραγματικής υπηρεσίας τους στη διάρκεια του έτους.
Κίνητρο απόδοσης σε εργαζόμενους στον ΕΟΦ

Κίνητρο απόδοσης συνολικού ύψους έως 277.000 ευρώ στο προσωπικό του ΕΟΦ προβλέπει κοινή απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Ανδέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης (φωτο).
Αντίστοιχη απόφαση είχε εκδοθεί και πέρυσι (τέτοιες μέρες), με το κίνητρο απόδοσης να ανέρχεται σε έως 900.000 ευρώ, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 52 του Ν/ 4486/2017.
Δικαιούχοι του κινήτρου απόδοσης ορίζονται σύμφωνα με την απόφαση, όσοι παρέχουν πραγματική υπηρεσία στον ΕΟΦ το έτος 2018 και μόνο για τους μήνες πραγματικής υπηρεσίας τους στη διάρκεια του έτους.
Σε κάθε δικαιούχο, διατίθενται μηνιαίως το ποσό των 180 ευρώ προσαυξανόμενο ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης και συμψηφίζεται με το ποσό της μηνιαίας προσωπικής διαφοράς που τυχόν καταβάλλεται στον δικαιούχο.
Στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ο συντελεστής με τον οποίο πολλαπλασιάζεται το μηνιαίο ποσό των 180 ευρώ είναι 1,6, στην κατηγορία Τ.Ε 1,5, στην κατηγορία Δ.Ε 1,2 και τέλος στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ο συντελεστής είναι 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: