Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις

 Ξεπέρασαν και τις 600.000, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, καθώς απομένει πλέον μόλις 1 εργάσιμη ημέρα πριν κλείσουν (στις 11 Ιανουαρίου) οι αιτήσεις για να πληρωθούν οι δικαιούχοι έως τέλος του μηνός.

Πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που για πρώτη φορά υποβάλουν αίτηση φέτος, επειδή αντί για πετρέλαιο χρησιμοποιούν άλλο μέσο οικιακής θέρμανσης και ως τώρα δεν επιδοτούνταν. Από την άλλη, αντίστοιχα πολλοί είναι και εκείνοι που ενημερώνονται αυτομάτως από το σύστημα πω κόβονται λόγω εισοδηματικών ή περιουσιακών κριτηρίων.

Καθώς απομένει λίγος χρόνος για να κλείσει η φάση των αιτήσεων, η ΑΑΔΕ δίνει τη δυνατότητα με mail αλλά και τηλεφωνικά και το Σαββατοκύριακο, οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης να επικοινωνούν με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και την πλατφόρμα της, myΘέρμανση, για να λύνουν τα όποια θέματα αντιμετωπίζουν ή τις όποιες απορίες έχουν.

Το email είναι το mythermansi@aade.gr και το τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι το 2131621000, το οποίο θα λειτουργεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο, 09:00 – 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: