Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Αφήνοντας Την Κυβέρνηση Όταν Επιτρέπονται Έγγραφα, Εξαιρέσεις Και Απαγορεύσεις by Zareb Ghanem

 Η παράταση του κλειδώματος, η οποία ισχύει έως τις 18 Ιανουαρίου, είναι γεγονός και απαγορεύονται και οι δύο Μετακινήσεις εκτός επαρχίας

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις.

Τέλος πάντων, πώς να άρει την απαγόρευση Μετακίνηση εκτός επαρχίας είναι ψηλός.

Δεν έχουν ληφθεί ακόμη ουσιαστικά μέτρα για να αρθεί το κλείδωμα, οπότε φαίνεται ότι δεν έχει αρχίσει η συζήτηση για την αποχώρηση από την επαρχία τον Ιανουάριο.

Από τον Φεβρουάριο θέλουμε να ταξιδέψουμε σε άλλες επαρχίες και σάντι.

Δεν επιτρέπεται στους πολίτες να ταξιδεύουν εκτός της επαρχίας, καθώς το δεύτερο εθνικό κλείδωμα για το COVID-19 έχει παραταθεί έως τις 18 Ιανουαρίου, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες εξαιρέσεις.

Πότε επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός του Κυβερνείου;

Συγκεκριμένα, η απομάκρυνση από το νομό ισχύει για πολίτες που εργάζονται σε άλλη χώρα εκτός από εκείνη στην οποία διαμένουν οι οικογένειές τους και θέλουν να επισκεφθούν.

Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν για τον παραπάνω λόγο σε άλλη επαρχία, πρέπει να παρουσιάσουν τα E1 και E9 σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.

Τα σχετικά έντυπα εκδίδονται ηλεκτρονικά από την AADE. Σε γενικές γραμμές, η μετακίνηση έξω από το νομό είναι δύσκολη.

Επιπλέον, οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν εκτός της κυβέρνησης για πέντε άλλους λόγους.

εδώ είναι:

  • Ταξιδεύοντας εκτός της κυβέρνησης για λόγους υγείας, μετά την υποβολή του σχετικού ιατρικού πιστοποιητικού.
  • Ταξιδεύοντας έξω από το Κυβερνείο για να παρευρεθεί σε μια τελετή (για παράδειγμα, η κηδεία ενός συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού), η οποία πιστοποιείται με γραπτή δήλωση του πολίτη.
  • Μετακίνηση εκτός της κυβέρνησης για επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών τους και για διεκδίκηση διαζευγμένων ή χωρισμένων γονέων
  • Ταξιδέψτε έξω από την κυβέρνηση για να μετακινηθείτε στον τόπο μόνιμης κατοικίας, με πιστοποιητικό διαμονής για ιδιωτική χρήση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (AADE) ή με το E1.
  • Ταξιδέψτε έξω από την κυβέρνηση για μαθητές, κάτι που απαιτεί απόδειξη του κύριου τόπου κατοικίας και ένα έγγραφο από το σχολείο για να επιστρέψετε σε αυτό.

Τρόπος μεταφοράς μετά τις 21:00

Ταυτόχρονα, οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας ισχύουν τη νύχτα. Για τρεις μόνο λόγους, κάποιος μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στο 13033 για να φύγει από το σπίτι του μεταξύ 21:00 και 05:00 και αυτό είναι για εργασία, υγεία και περπάτημα με το κατοικίδιο.

ειδικώς:

Με τον Κώδικα 1: Οι πολίτες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Με τον κωδικό 6: Οι πολίτες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για έναν σύντομο περίπατο κατοικίδιων ζώων κοντά στα σπίτια τους.

Σε σχέση με την απασχόληση, απαιτείται ένα ταξιδιωτικό έγγραφο εργοδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: