Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

«ΕΡΓΑΝΗ» - Διαγωνισμός για την βελτίωση λειτουργίας του συστήματος

«ΕΡΓΑΝΗ» - Διαγωνισμός για την βελτίωση λειτουργίας του συστήματος



Σε ανοικτό διαγωνισμό προχωράει το Υπ. Εργασίας για την εξελικτική Συντήρηση του Πληροφοριακού Συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, και την παροχή νέων εκδόσεων για τις Υποδομές Φιλοξενίας του συστήματος (εξοπλισμός και λογισμικό συστήματος), με απόφαση που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Αν. Νεφελούδης.
---------------
Αθήνα, 06.12.2016
Αρ. Πρωτ.: 56606/2244
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΜΗΜΑ :Προμηθειών

Ταχ. Δ/νση :Σταδίου 29
Ταχ. Κώδικας :101 10 Αθήνα
Πληροφορίες : Γεωρμάς Κωνσταντίνος,
Τηλέφωνο : 2131516319 , 127
Φαξ : 2103368070
E-mail : promitheies@ypakp.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. 20/2016 με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά για την επιλογή Αναδόχου του έργου: «Υποστήριξη Παραγωγικής Λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” σε επίπεδο Εφαρμογών Λογισμικού και Υποδομών, για διάστημα δέκα μηνών»

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκηρύσσει ανοικτό, διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά, για την ανάδειξη αναδόχου του έργου ««Υποστήριξη Παραγωγικής Λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” σε επίπεδο Εφαρμογών Λογισμικού και Υποδομών, για διάστημα δέκα (10) μηνών». 

Το έργο αποσκοπεί στην εξασφάλιση όλων των απαραίτητων προϋποθέσεων για την ομαλή και απρόσκοπτη παραγωγική λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου.

Συνοπτικά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν στην:

α. Υποστήριξη και Εξελικτική Συντήρηση του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των Υποδομών Φιλοξενίας του και

β. Ανανέωση εγγυήσεων και παροχή νέων εκδόσεων για τις Υποδομές Φιλοξενίας του συστήματος (εξοπλισμός και λογισμικό συστήματος).


Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 163.184,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 131.600,00 €).

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις/κοινοπραξίες φυσικών ή/και νομικών προσώπων που:
- είναι εγκατεστημένα στα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή
- είναι εγκατεστημένα στα κράτη – μέλη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) ή
- είναι εγκατεστημένα στα κράτη – μέλη που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων (ΣΔΣ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2513/1997 (Α’ 139), υπό τον όρο ότι η σύμβαση καλύπτεται από τη ΣΔΣ ή
- είναι εγκατεστημένα σε τρίτες χώρες που έχουν συνάψει ευρωπαϊκές συμφωνίες με την Ε.Ε. ή
- έχουν συσταθεί με τη νομοθεσία κράτους – μέλους της Ε.Ε. ή του ΕΟΧ ή του κράτους – μέλους που έχει υπογράψει τη ΣΔΣ ή της τρίτης χώρας που έχει συνάψει ευρωπαϊκή συμφωνία με την Ε.Ε. και έχουν την κεντρική τους διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους ή την έδρα τους στο εσωτερικό μιας εκ των ανωτέρω χωρών,
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (εφεξής Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ή το σύστημα) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Η παρούσα Διακήρυξη αφορά τον διαγωνισμό με συστημικό αριθμό στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Α/Α 29845.
Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής:

Εγγυητική επιστολή συμμετοχής 2.632,00 € (2% της προεκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ.). Διάρκεια του έργου, 10 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης. Οι Προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψήφιους Αναδόχους για έξι (6) μήνες από την επόμενη ημέρα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής τους. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους υποψήφιους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., από την 09η .12.2016 ώρα 15:00 μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα δηλαδή την 13η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00. Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 19η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τον Ειδικό Φορέα 33-210, ΚΑΕ 0879, 0899 και 1723.

Αρμόδιοι υπάλληλοι για παροχή πληροφοριών: Γεωρμάς Κωνσταντίνος, τηλ. 2131516127 / 319, fax: 2103368070, email: promitheies@ypakp.gr Αρμόδιος για τεχνικά ζητήματα: Σταύρος Μπακέας, τηλ. 2131516599, e-mail: staba7@gmail.com

Επίσης, το τεύχος της διακήρυξης θα διατίθεται, σε ηλεκτρονική μορφή, στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ με συστημικό αριθμό στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Α/Α 29845, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, http://www.ypakp.gr στην διαδρομή ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ » Προσκλήσεις » Διακηρύξεις.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ

http://taxheaven.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: