Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Στα σκαριά «έκτακτη» ρύθμιση για έως 120 δόσεις, για νοικοκυριά με χρέη στην εφορία


1 σχόλιο:

eleos pia είπε...

ΑΚΟΜΑ διαβαζουμε εδω τιποτα για ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ (ΔΗΘΕΝ) "ΟΦΕΙΛΩΝ" Π.Ρ.Ι.Ν. την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ρυθμιση του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ποσου οφειλης!!!!.... Δηλαδη (οπως ξερουν πια ΟΛΟΙ η πολιτες/ψηφοφοροι):

1. Την ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΛΑΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΟΑΕΕ για τα χρονια διπλης ασφαλισης (οταν καποιος ειχε κανονικα 25 ενσημα/μηνα απο αλλο ταμειο πχ ΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ).

2. Την ΔΙΑΓΡΑΦΗ των ΜΙΣΩΝ ασφαλιστικων οφειλων - δηλαδη το κομματι της Ι/Φ καλυψης που, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ο ΟΑΕΕ Δ.Ε.Ν. Π.Α.Ρ.Ε.Ι.Χ.Ε. στους (δηθεν) "ασφαλισμενους" του, αφου δεν μπορουσαν να πληρωθουν τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ & ΑΝΤΙΣΥΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ τα οποια ηταν ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ του καθε ανθρωπου, και ως εκ τουτου, ηταν ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!

3. Τον ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ των ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ (συνταξιοδοτικο+ΙΦ καλυψη) ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ/ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ για ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΓΙΑΣ ΤΩΝ "ΟΦΕΙΛΩΝ", και ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ αυτου, ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ Ι/Φ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ Δ.Ε.Ν. ΠΑΡΕΙΧΕ Ο ΟΑΕΕ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, Ο.Λ.Ω.Ν. ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ αφου ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ, ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πληρωθουν ετσι κι αλλιως!!

ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ! Δεν ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να ζητουν απο τους ανθρωπους να ρυθμισουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ποσα τα οποια με ΘΡΑΣΟΣ να ονομαζουν "ΟΦΕΙΛΕΣ"!! ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΩΝ, να βαζουν ΤΟΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΣΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ &.ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, και ΜΕΤΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ Π.Ρ.Α.Γ.Μ.Α.Τ.Ι.Κ.Ω.Ν. ΠΟΣΩΝ ΟΦΕΙΛΗΣ!!!