Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μέχρι τις 31 Μαρτίου προθεσμία στους πρατηριούχους για την εγκατάσταση συστήματος εισροών - εκροών


Μέχρι τις 31 Μαρτίου προθεσμία στους πρατηριούχους για την εγκατάσταση συστήματος εισροών - εκροών

Τέλος στο λαθρεμπόριο καυσίμων επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Ανάπτυξης,  καθώς τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου να εγκαταστήσουν  το περίφημο σύστημα εισροών – εκροών.
Μάλιστα, το υπουργείο προειδοποιεί πως όσοι δεν συμμορφωθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με λουκέτο διαφορετικά και θα αναστέλλεται η άδεια λειτουργίας τους.
Με το σύστημα εισροών – εκροών, οι αντλίες θα μετρούν αδιάλειπτα τη στάθμη του καυσίμου στις δεξαμενές, θα συγκρίνουν τις ποσότητες των εξερχόμενων από τις αντλίες καυσίμων με τις αντίστοιχες ποσότητες στις δεξαμενές σε πραγματικό χρόνο και θα ανιχνεύουν διαρροές, ενώ ταυτόχρονα θα είναι συνδεδεμένα online με τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.
Το κόστος για την εγκατάσταση θα κυμαίνεται από 10.000 έως 15.000 ευρώ και η επιδότηση για τους πρατηριούχους θα ανέρχεται στα 3.750 ευρώ ανά πρατήριο, συν 400 ευρώ ανά δεξαμενή.


Πηγή: Μέχρι τις 31 Μαρτίου προθεσμία στους πρατηριούχους για την εγκατάσταση συστήματος εισροών - εκροών | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/4536/mehri-tis-31-martioy-prothesmia-stoys-pratirioyhoys-gia-tin-egkatastasi-systimatos#ixzz2MZYWVy1v

Δεν υπάρχουν σχόλια: